a gyerekek örömére

2020.12.07. 17:37

Ajándékot vitt az egyetemi Télapó

Bár idén elmaradt a hagyományos ünnepség, a Debreceni Egyetem Mentálhigiénés és Esélyegyenlőségi Központja által hirdetett online pályázat nyerteseit személyesen kereste fel az egyetem Mikulása.

Fotó: unideb.hu

Megszokott, sokak által várt rendszeres programja a Debreceni Egyetem dolgozóinak és családtagjainak a december 6-i, a Főépület Aulájában rendezett Mikulás ünnepség. Az idei volt az első, amikor a járványveszély miatt nem lehetett megtartani a bensőséges hangulatú rendezvényt – írja az unideb.hu.

Fotó: unideb.hu

Így ebben az évben – sok más programhoz hasonlóan – az online térbe költözött a Télapó. A Debreceni Egyetem Mentálhigiénés és Esélyegyenlőségi Központja (DEMEK) pályázatot hirdetett, amelyre rajzokat, ötletes megoldásokat vártak arról, ki hogyan várja a Mikulást.

- A vetélkedőt nagy érdeklődés kísérte, és sokan jelentkeztek ötletes pályaműveikkel, fotókkal, rajzokkal, videókkal, a Mikulás pedig segítőivel, a DEMEK munkatársaival közösen választotta ki a díjazottakat. A tíz legjobb alkotás beküldőihez pedig személyesen vitte el az ajándékot az egyetemi Télapó – mondta el a hirek.unideb.hu portálnak Berényi András központvezető.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában