Debreceni Egyetem

2020.10.28. 16:51

Dr. House rendel az Élettudományi Könyvtárban

Hallgatói szavazatok alapján világhírű orvoskarakterek díszítik a tanulószobákat.

Fotó: unideb.hu

Dr. House, Dr. Elliot Reid, Dr. Cristina Yang, Dr. Bones és a Marvel-filmek világából ismert Dr. Strange személyes tárgyainak köszönhetően képzeletbeli patrónusok teszik egyedivé az Élettudományi Könyvtár újonnan kialakított öt tanulóhelyiségét, amelyekben már online is lehet időpontot foglalni – írja az unideb.hu.

Fotó: unideb.hu

A Debreceni Egyetem Egyetemi és Nemzeti Könyvtára (DEENK) nyáron hallgatók és oktatók bevonásával szervezett szavazást közösségi felületein, és a leadott több mint ezer voks alapján dőlt el, melyik öt filmes orvoskarakter határozza meg a tanulószobák kreatív díszítését.

Fotó: unideb.hu

A szavazást követően kezdődött meg a dizájn kialakítása, amely a tanév kezdetére el is készült.

A hallgatók megkedvelték az egyedileg kialakított tanulószobákat, amelyekbe már online is lehet időpontot foglalni ezen a linken.

Az újonnan kialakított öt termet a filmes figurák fotói, poszterei és az egyes szereplőkre jellemző tárgyak díszítik. A munkálatok költségeit saját forrásból finanszírozta a DEENK.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában