Nem kell sokat várni

2020.09.24. 13:19

Egyeken és Telekházán már az útjavításnál tartanak

Egyeken és Egyek Telekházán befejeződött a szennyvízcsövek lerakása, a KEVIÉP Kft. nekikezdett a munkálatok alatt megsérült utak helyreállításához.

Kiépült a teljes szennyvízhálózat mindkét településen, ezzel többéves probléma oldódott meg. A munkák elvégzése közben Egyeken, a Béke utcán az aszfalt több helyen is megszakadt, ennek javítása hamarosan megtörténik. Egyek-Telekházán pedig az út egyik forgalmi sávját kilométer hosszan kiásták. Ez idáig zúzott kövek fedték a csöveket, melyek az elmúlt hónapokban elérték a megfelelő tömörséget, így rákerülhet az új aszfaltréteg.

Dr. Miluczky Attila polgármester véleménye szerint a kivitelező korrekt munkát végzett a településen, és egészen biztos abban, hogy az útjavítások is a legjobb minőségben fognak elkészülni.

Hegedűs János, a kivitelező cég építésvezetője szerint a lakosok nagy örömmel fogadták a szennyvízhálózattal kapcsolatos munka elvégzését, és türelmesek voltak. Már nem kell sokat várniuk, hogy újra – nehezítések nélkül – járhatóvá váljon az út.

Bódi Viktor

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában