programajánló

2020.08.13. 14:32

Dallamok a hét végére

A nyárnak még távolról sincs vége, a forró napokra itt van néhány ígéretes programlehetőség!

Fotó: Yulius25-archív

Augusztus 13., csütörtök

Salsaparti

Helyszín: Seven, Debrecen

Az este folyamán a kubai salsa mellett táncolhat a közönség son-, bachata- vagy kizombazenére is.

Augusztus 15., szombat

KORI bemutatkozó koncert

Helyszín: Roncsbár

Kapunyitás: 20 óra

Vendégek:

– Kozma Norbi – gitár

– Monok Tomi (Szfinx, Acoustic Gallery) – bass

– Volosinovszki „Cini” János (Szfinx, Acoustic Gallery) – dob

Vendégzenekar: Yulius25

„Három évvel ezelőtt, korábbi formációkból újjáalakulva jött létre zenekarunk július 25-én, innen a Yulius25 név is, hiszen ezen a napon ünnepeljük születésnapunkat. A jelenlegi formában másfél éve működünk. Rockot játszunk, kizárólag saját számokat, minden korosztályt megszólítva. Igyekszünk a dalainkkal a világban zajló történésekre reflektálni, olyan dolgokat kiragadni, melyeken másnak nem feltétlen jutna eszébe elgondolkodni, de mégis fontos lehet beszélni róla. Ezeket olyan köntösbe bújtatjuk, amit mindenki a saját élethelyzete, állapota, gondolkozásmódja szerint bont ki. Megalakulásunk óta több mint 50 koncertet tudhatunk magunk mögött. Vendégei voltunk különböző fesztiváloknak, tartottunk egyéni esteket, játszottunk művészeti megnyitókon, társfellépőként szerepeltünk, illetve akusztikus verzióban is muzsikáltunk már. Folyamatosan születnek új dalok, amelyekből reményeink szerint hamarosan ismét összegyűlik egy nagylemezre való repertoár. Emellett pedig amint »visszakerül minden a régi kerékvágásba«, stúdióba vonulunk, és egy négyszámos EP-t készítünk” – nyilatkozta a Yulius25 zenekar a Zenemagazinnak.

Mega Hits Party / Dj Dominique

Helyszín: Egoist

Kezdés: 23 óra

Yesterday – koncertműsor John Lennon emlékére

Helyszín: Hajdúszoboszló, Rock Cafe

Kezdés: 20 óra

A koncertműsorban 26 Beatles-sláger hangzik el, valamint részletek John Lennon visszaemlékezéseiből. Előadó: a Hangfogó Band. A debreceni zenekar 2015 novemberében ünnepelte a 30. születésnapját. Repertoárjukban a rock ’n’ roll és a country mellett több színházi jellegű koncertműsor, valamint gyermekprogramok is szerepelnek, melyekből az elmúlt esztendőkben öt CD jelent meg.

Műsoraikat 14 országban, valamint hazánk számos művelődési intézményében, fesztiválokon, partikon, nagyrendezvényeken mutatták be az elmúlt esztendőkben.

HBN

Borítókép: A Yulius25 műsora kizárólag saját számokból épül fel, melyek minden korosztályt megszólítanak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában