nemzeti konzultáció

2020.07.08. 10:50

Napjaink létező problémája az illegális migráció kérdése

Juha Richárd szobrászművész szerint aki kerítésen áttörve érkezik, nem fog a munkaügyi hivatal előtt állni.

Fotó: Molnár Péter 20191023 Debrecen fotó: Molnár Péter MP Hajdú-Bihari Napló A Kölcsey Központban rendezett díszünnepségen adták át délelőtt a Csokonai és Hatvani díjakat. képen: Juha Richárd szobrászművész

Fotó: Napló-archív

A koronavírus-járvány eddig nem tapasztalt helyzet elé állította a magyar állampolgárokat is. Debrecen összefogást és példás magatartást tanúsított a veszélyhelyzetben, a városban nem volt halálos áldozata a járványnak. Az emberek véleményét nemzeti konzultáció formájában kérték ki.

– Teljes mértékben egyetértek a nemzeti konzultáció létjogosultságával, hiszen így mindenkinek alkalma nyílik visszajeleznie és véleményt formálnia az aktuális témakörökben – nyilatkozta a Napló kérdésére Juha Richárd szobrászművész, akinek elengedhetetlenül fontos az elkövetkező generációk biztonsága a mindennapokban.

– Talán azért is ennyire jelentős ez számomra, mert friss apuka lettem, így azt gondolom, mérvadó az illegális bevándorlás megfékezése, és annak határozott kezelése – jelentette ki Juha Richárd.

Határőrség fenntartása

– Ez napjainkban egy létező, aktuális probléma, ezért a határőrséget folyamatosan fejleszteni és erősíteni kellene a fenntartás mellett – tette hozzá.

– Véleményem szerint szükséges az illegális migrációt teljes mértékben korlátozni és fékezni, mert aki egy alagúton vagy kerítésen áttörve érkezik az országba, nem tartom valószínűnek, hogy azt a későbbiekben a munkaügyi hivatal előtt fogjuk látni rendezett sorokban várakozva – hangsúlyozta a művész.

Vámosi Kira

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában