lelkesen számoltak be

2020.07.16. 11:03

Az első tábori élmény Hajdúszoboszlón

Két negyedik osztályos diák is részt vett abban a táborban, amelyet a megyei vöröskereszt szervezett ifjúsági alapszervezetek tagjai számára.

Fotó: Kedves Zilahi Enikő

A helyi általános iskola tanulói, Nagy Kevin és Zvorán Maxim életük első táborhetét töltötték Hajdúszoboszlón, ahonnan nemcsak élményekkel telve, de sok-sok szép és hasznos ajándékkel tértek haza. Nagyon örültek a lehetőségnek, de kicsit félve indultak első család nélküli útjukra. Az esti telefonos beszélgetések, élménybeszámolók azonban mindenkit megnyugtattak, hogy a fiúk jó helyen vannak, jól érzik magukat. A hét folyamán voltak vadasparkban, láthattak rendőrségi, tűzoltó és mentős bemutatót, részt vettek aszfaltrajz-versenyen, de a nyomkereső kutyákkal való találkozás élménye hagyta talán a legmélyebb nyomot a fiúkban.

– Voltak tőlünk kisebbek is, akik néha sírtak, akkor megvigasztaltuk őket, meg segítettünk nekik az ágyneműt felhúzni és ágyazni is – mesélte lelkesen és büszkén Kevin és Maxim a tábori élményeket. A fotózásra és a beszélgetésre a fiúkat Kevin nagymamája, Kerekes Sándorné Erzsike néni kísérte el, aki nagyon hálás a szervezőknek a lehetőségért, és a rengeteg élményért, amit a gyerekek kaptak a hét folyamán.

Kedves Zilahi Enikő

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában