gazdi kerestetik

2020.06.23. 15:20

Otthonra vágynak a kutyusok

Az Együtt az Állatokért Állatvédő KHE gondozásában lévő, örökbefogadásra váró állatokból mutatunk be néhányat.

Fotó: Együtt az Állatokért-archív

Az örökbefogadás egyik feltétele: ismerkedés legalább 2 alkalommal a kiválasztott egyeddel. A családkereső kedvencek csütörtökönként, szombatonként és vasárnaponként 8 és 12 óra között látogathatók. Egyeztetés: [email protected] vagy a +36-20/402-4301-es telefonszámon.

HBN

Rizikó, Rikiki, Nimród, Cleopatra

Rizikó kedves, barátságos, két év körüli kan kutya. Szereti az embereket, igényli az emberi kontaktot. Pórázon szépen sétál. Családtagnak szeretnénk örökbe adni, Rizikó szeretne a gazdi lábánál aludni esténként. Házban nem rombol, szobatiszta.

Rikiki fiatal, egy év körüli kan kutyus. Kedves, barátságos, aktív kutya. Imádja az embereket, rajongását túláradó szeretettel fejezi ki. Nagy mozgásigényű, pörgős kutya, akit nem elég csak egy sétával lefárasztani. Más kutyákkal jól kijön, második kutyának is tökéletes választás. Pórázon egyre ügyesebb. Olyan gazdit keresünk neki, aki megfelelően le tudja fárasztani fizikailag és szellemileg is.

Nimród 5 év körüli, vérbeli jagd terrier fiú. Energikus, mozgékony, és a vadászösztöne is erős. Meglehetősen határozott jellem, ugyanakkor nagyon kedves és barátságos az idegenekkel is. Nem igényli különösebben a „tutujgatást”, de szereti, ha ő lehet a középpontban. Más kutyákkal összeszoktatást igényel. Olyan sportos, aktív gazdit keresünk neki, aki le tudná fárasztani, eljárna vele kutyás sportokra, nagy sétákra.

Cleopatra egy szeretettel teli, bújós, 5 év körüli leányzó. Minden emberrel barátságos, igényli a törődést. Más kutyákkal jól kijön, de domináns jellem, így egy kis összeszoktatást igényel. Nagy mozgásigényű, aktív kutya, de lakásban nem rombol, nyugodtan viselkedik. Benti tartásra is ajánljuk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában