a hétvégén

2020.04.22. 20:21

Időszakos vízhiányra, zavarosodásra kell készülni a Kondoroskert környékén

Péntektől vasárnapig, szakaszosan dolgoznak a vízmű szakemberei.

Fotó: illusztráció, Shutterstock

A megépült Debrecen-Nagycsere és Haláp településrészeket ellátó távvezeték feltöltési és fertőtlenítési munkáit végzi a kivitelező a Debreceni Vízmű Zrt. szakfelügyeletével. Ezért április 24-én (péntek) 9 és 12 óra között, valamint ezt követően aznap 21 órától, másnap (szombat) 5 óráig. április 26-án (vasárnap) 21 órától másnap (hétfő) 5 óráig a munkálatok folytatódnak – írja honlapján a vízmű.

A fenti időtartamokban Debrecen, Külső Vámospércsi út és Kondoroskert ellátási területen és környezetében átmeneti beépítettség, ingatlanelhelyezkedés függvényében szakaszosan nyomáscsökkenés, vízhiány, esetleg zavarosodás előfordulhat, hívják fel a figyelmet.

A szolgáltatás egybefüggően nem fog szünetelni, az ivóvíz a jelzett élvezeti értékbeli változások figyelembe vételével a munkálatok időtartama alatt is fogyasztható.

A szolgáltatás visszaállítását követően is előfordulhat átmenetileg, rövid ideig tartó, egészségre ártalmatlan, kizárólag élvezeti értékben kifogásolható zavarosodás. A vízmű munkatársai ennek megelőzésére, illetve esetleges bekövetkezésekor a gyors kezelésére felkészültek.

Az érintettek további kérdések esetén a vízmű hivatalos honlapján megadott elérhetőségeken érdeklődhetnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában