Koronavírus

2020.03.13. 14:24

Korlátozásokat vezet be a hulladékszolgáltató

A személyes ügyfélszolgálat igénybe vétele helyett az online ügyintézést javasolják.

Fotó: Illusztráció / Shutterstock

A Debreceni Hulladék Közszolgáltató Nonprofit Kft. kiemelten fontosnak tartja az új vírus (COVID-19 koronavírus) okozta megbetegedés elleni védekezést. A munkavállalók, családtagok, ügyfelek és hozzátartozóik egészségének megóvása a legfontosabb számunkra a cég működésének fenntartása mellett – hangsúlyozták közleményükben.

Mindezek következtében a társaság az alábbi megelőző intézkedéseket teszi:

  • 2020. március 16. napjától visszavonásig szünetelteti a személyes ügyfélszolgálat működtetését az alábbi ügyfélszolgálatai vonatkozásában:

  • Lakossági ügyintézés: 4026 Debrecen, Vígkedvű Mihály utca 7.

    Vállalkozási, közületi ügyintézés: 4031 Debrecen, István út 136.Kérik az ügyfeleket, hogy ez idő alatt az online ügyfélszolgálat segítségét vegyék igénybe, mely ezen a linken érhető el, valamint telefonon, vagy e-mailben keressék a hulladékszolgáltató kollégáit, akik minden szokásos ügymenetben (szerződéskötés, díjfizetés, szolgáltatás, kukacsere stb.) segítségükre lesznek.

    Elérhetőségek:

    Tel.: +36 (52) 563-944

    Ingyenesen hívható: +36 (80) 200-966 (52-es körzetből)

    Fax: +36 (52) 563-922

  • Hulladékgyűjtő edény ügyfélszolgálaton, vagy központi telephelyen történő személyes átvételére visszavonásig nincs lehetőség, ebben úgy igyekeznek segíteni a lakosságot, hogy ingyenesen kiszállítják a legszükségesebb esetekben az edényeket.
  • A központi telephely pénztára (4031 Debrecen, István út 136.) nem bonyolít be-és kifizetéseket, többlethulladék tárolására szolgáló zsák vásárlására átmenetileg a központi telephely portaszolgálatán van lehetőség (4031 Debrecen, István út 136.). Kérik az ügyfeleket, hogy egyszerre, a zsákszükségletüket figyelembe véve, nagyobb mennyiséget szerezzenek be!
  • A Lakossági Hulladékudvar szolgáltatásai visszavonásig elérhetőek, azonban kérik a lakosságot, hogy a hulladékudvarban található kézmosót, melyet kézfertőtlenítő szerrel láttak el, mindenképp használják!
  • A korlátozás feloldásáról haladéktalanul tájékoztatni fogják a lakosságot – közölte lapunkkal a Debreceni Hulladék Közszolgáltató Nonprofit Kft.

    A témába vágó további cikkeinket ide kattintva érhetik el.

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában