közgyűlést tartottak

2020.02.27. 20:28

Erdei koncertet is szervez a nyíracsádi egyesület

Új lehetőségek előtt a falusi szállásadók – derült ki a közgyűlésen.

Fotó: Kedves Zilahi Enikő

Február végén megtartotta soros éves beszámoló közgyűlését a Ligetalja-Gúth Idegenforgalmi Egyesület. A Nyíracsád központtal bejegyzett szervezethez a helyieken kívül Nyírábrány, Fülöp, Nyírmártonfalva, Nyíradony és a Nyírerdő Zrt. tartozik. A településeket a polgármesterek, Nyíradony városát pedig Frank József, az egyesület egykori alapító tagja képviselte.

Fotó: Kedves Zilahi Enikő

A megjelenteket a 26 éve működő egyesület elnöke, Erdei Istvánné köszöntötte, aki beszámolt az előző év munkájáról, valamint ismertette az idei évben előttük álló feladatokat is. Az egyesület 2020-as tervei között szerepel a „Muzsikál az erdő” címet viselő program, amelynek keretében erdei koncertre kerül majd sor a Nyíracsádot Nyíradonnyal összekötő Gúthi erdőben található Pusztatemplomnál. A műsort, a műfajt, és az előadó, esetleg előadók személyét még nem hozták nyilvánosságra. Ezt követően Illés János tájékoztatta a tagságot az előző év pénzügyeiről. A közgyűlésen jelen volt Szájer Ákos, a Leader Dél-Nyírségi Erdőspuszták Egyesület munkatársa is, aki többek között ismertette a vidéki, elsősorban falusi szállásadóknak kínált új lehetőségeket is.

Kedves Zilahi Enikő

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában