Szavazásértékelés

2020.01.13. 13:08

A hideg sem űzi el boldog emlékeinket

Az adventi vásár maga mögé utasította a Campus Fesztivált és a Hortobágyi Lovasnapokat.

20191129 Debrecen Fotó: Matey István MI Hajdú-bihari Napló Debreceni Adventi Vásár hangulatképek a Kossuth téren.

Fotó: Matey István

Az adventi vásár egyik küldetése, hogy melegséget, boldogságot, értékes együtt töltött perceket csempésszen zord téli estéinkbe, és segítsen ráhangolódni a szeretet közelgő ünnepére. A debreceni főtéren felépített mesevilágnak ez olyannyira sikerült, hogy olvasóink többségi véleménye (a szavazatok 39 százaléka) szerint a 2019-es esztendőben ez volt a megye legemlékezetesebb nagyrendezvénye. Ezzel a Debreceni Adventi Vásár nem kisebb eseményeket pipált le, mint a Campus Fesztivál (28 százalék), vagy a Hortobágyi Lovasnapok (14 százalék). Úgy tűnik, a télies időjárás sem billentette át a mérleget az enyhébb hőmérsékletben tartott nagyrendezvények javára, hiszen amíg a városi majális és a ZAMAT Fesztivál a szavazatoknak mindössze 4-4 százalékát zsebelte be, addig a Tankcsapda decemberi, évzáró koncertje 11 százalékot kapott.

Bár az adventi forgatagnak hetek óta vége, egy csipetnyi derű mégis itt maradt velünk a Kossuth téren, ahol továbbra is felülhetünk az óriáskerékre, és szemezgethetünk néhány, a téli szezon ínyencségeit kínáló bódé kínálatából. Amint ezek is tovaillannak, máris beköszönt a jó idő, és újra elkezdhetjük gyűjteni legfrissebb örömteli emlékeinket.

Kapcsolódó cikkek:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában