Örvendi Cintia Szívügye a gyerekek sorsa

2019.11.22. 19:11

Még nem késő segíteni!

Már csak 250 ezer forint hiányzik annak a félmillió forint értékű betegfigyelő monitornak a beszerzéséhez, melyre Örvendi Cintia hirdetett jótékonysági akciót a közelmúltban. A debreceni Leukémiás Gyermekekért Alapítvány kis betegei december 3-ig várják a felajánlásokat.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Fotó: Molnár Péter

Örvendi Cintia nem először vágott nemes kezdeményezésbe november végén, ugyanis már 2018-ban is sikeres jótékonysági akciót tudhatott maga mögött. Cintia a 2017-es Miss World Hungary szépségverseny kapcsán találkozott a debreceni Leukémiás Gyermekekért Alapítvánnyal, amikor a versenyzőknek kötelező feladat gyanánt egy jótékonysági kampányt kellett kitalálniuk. Nem sokkal később, tavaly szeptemberben már az akkor huszonnyolc éves Cintia lett a szervezet nagykövete. A Naplónak elmondta, annak ellenére, hogy „mandátuma” hivatalosan már lejárt, most önmagát dedikálta önkéntes nagykövetnek, hogy továbbra is segíthessen a beteg gyerekeknek és családjaiknak.

– Év végi adománygyűjtő kampányunk ideje alatt gyermekruhákat, játékokat és élelmiszert is gyűjtünk, de legnagyobb álmunk a leukémiás gyerekek biztonságát szolgáló betegőrző monitor, melyre az alapítvány honlapján feltüntetett bankszámlaszámon keresztül várjuk az felajánlásokat.

Szerencsére már eddig is sok felajánlás érkezett, a közösségi oldalamon posztoltam egy videót is, amely a jótékonysági akcióra hívja fel az emberek figyelmét – nyilatkozta a Naplónak.

– Az év minden napján fontosnak tartom, hogy adjunk, de így, a szeretet ünnepéhez közeledve talán többen kapnak kedvet az adakozáshoz. Mivel a gyerekek sorsa a szívügyem, hatalmas öröm számomra, amikor mosolyt tudunk csalni az arcukra, vagy láthatjuk szüleik boldogságát. Örvendi Cintia és a debreceni Leukémiás Gyermekekért Alapítvány kis betegei december 3-ig várják a felajánlásokat.

SzD

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában