jótékonyság

2019.11.28. 11:40

Adományt gyűjtenek Attila temetésére Debrecenben

Jelképes összeggel járulhatunk hozzá, hogy szerettei és barátai méltó módon vehessenek búcsút „bólogatós” Attilától.

Fotó: Vass Attila

A debreceni belváros ismert alakját november 14-én hajnalban halálos baleset érte a Rákóczi utca és a Csapó utca kereszteződésében. Az eddigi információk szerint a férfi éppen a gyalogos átkelőn haladt át, amikor elgázolta egy ismeretlen rendszámú autó, amely segítségnyújtás nélkül továbbhajtott. A sokak által kedvelt Attila súlyosan megsérült, és kórházba szállítását követően elhunyt. Halála megrendítette a városlakókat, sokan mécseseket helyeztek ki Attila törzshelyére, a Sesztina-ház egyik bejáratához. A rendőrség az ügyben nyomozást indított, és várja a szemtanúk, valamint a gépkocsi vezetőjének jelentkezését.

Fotó: Vass Attila

Míg a rendőrség a halál körülményeit vizsgálja, a lakosság összefogott annak érdekében, hogy az elhunytat méltó körülmények között búcsúztathassák el. Amint az a kihelyzett szórólapokon olvasható: „A hozzátartozók sajnos nem engedhetik meg, hogy illő módon utolsó útját finanszírozzák, ezért kezdeményeztük közösségi adománygyűjtésünket.” A jelképes, minimum kétszáz, de legfeljebb ötszáz forintnyi összeget az adományozók a Hatvan utcai Non-Stopban és a Pomodoro pizzériában adhatják le a kihelyezett dobozokban, de utalással is támogathatják a jó ügyet (számlaszám a szórólapon).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában