x-faktor

2019.10.25. 20:37

Soha nem tanulta a zenét

Alexandra a műsor végén könnyek között jelentette ki, hogy többé nem fog énekelni.

Elindult a magyarországi X-Faktor kilencedik szériája, melynek harmadik adásában számos tehetség tűnt fel a színpadon, akik három vagy négy „igent” kapva a zsűritől továbbjutottak a táborba. A harmadik válogatóshow-ban a debreceni, 18 éves Nagy Alexandra is megmutatta magát; produkciója végén állva tapsolt a zsűri és a közönség is. Ám a látszat néha csal.

Alexandra a műsor felvételén elmondta: komolyabban soha sem tanult énekelni, csak hobbiszinten dalol, a szülei egykor zenészek voltak. – Anyukám énekes volt, apukám pedig gitározott. Most azért jöttem ide, hogy énekesnő legyek, mert akkor én lennék a családban az egyetlen, aki nem adta fel a zenélést – hangsúlyozta a kamerák előtt a fiatal lány, aki egy Jennifer Hudson-dalt hozott a műsorba. Az előadás végén a zsűri őszintén nyilatkozott a lány produkciójáról, többek között Dallos Bogi nyitotta fel a lány szemét, s elmondta neki: egyáltalán nem tud énekelni, tévúton van. Alexandra végül három „nem”-et kapott az ítészektől, egyedül Gáspár Laci rajongott a lányért, így nem jutott tovább a következő fordulóba.

ND

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában