rendkívüli projekt a modemben

2019.09.14. 12:14

Csúcstechnológiás kiállítás

Kiderül például, mi az a leap motion és mire képes a VJ szoftver.

Fotó: Magánarchívum

Csontváry Kosztka Tivadar halálának 100. évfordulója, valamint a Modem 13. születésnapja alkalmából rendkívüli projektre invitálja az intézmény a diákokat és a pedagógusokat. Mostantól lehet jelentkezni a valós idejű installációkat és interaktív audiovizuális projekteket felvonultató rendhagyó „kiállításra”. A csúcstechnológiás projektre szeptember 30. és október 4. között várják az óvodás és iskolás gyerekeket, egyetemi hallgatókat óránkénti bontásban, előzetes bejelentkezés alapján.

A résztvevők kipróbálhatják többek között, hogy mi is az a leap motion, érintés nélkül miként mozdíthatók meg a magányos cédrus ágai, milyen interakciókat érhetünk el XXI. századi effektekkel egy-egy festményen, mit jelent egy VJ-szoftver, illetve mitől hullámzik egy részlet vagy torzulhat egy kép. Az óvodai és iskolai csoportok a [email protected] címen jelentkezhetnek.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában