hasznos infók

2019.08.30. 15:10

Ezekre a változásokra készüljünk a hajdú-bihari vasútvonalakon

Módosított menetrendre és pótlóbuszokra is számítani kell a következő napokban és hetekben.

Fotó: Pixabay

A Budapest–Szolnok–Debrecen–Nyíregyháza–Záhony vonalon, szeptember 12-től október 5-ig a vonatok módosított menetrend szerint közlekednek, mert Városliget elágazás–Kőbánya-Teher, Ceglédbercel-Cserő–Cegléd, Kaba–Hajdúszoboszló, Debrecen–Apafa, Nyíregyháza–Sóstóhegy, Tuzsér–Záhony között pályakarbantartást végeznek – olvasható a MÁV közleményében.

Szeptember 11-től 14-ig Debrecenből a Nyugati pályaudvarra 2:28-kor induló vonat helyett pótlóbusz megy 1:54-kor Püspökladányig, továbbá a Nyugatiból 22:28-kor induló sebesvonat helyett Püspökladány és Debrecen között szállítja pótlóbusz az utasokat.

Szeptember 14-től 15-ig, napközben a Budapest-Nyugati–Záhony közötti sebesvonatok Kőbánya-Kispestről indulnak, és oda is érkeznek. A Nyíregyházáról 16:51-kor, Debrecenből 17:26-kor induló Televonat és a Debrecenből 18:15-kor induló Hétmérföldes sebesvonat Szolnoktól kerülő útirány át, Újszász érintésével közlekedik a Nyugati pályaudvarig. Nem érintik Ferihegy és Zugló megállóhelyet és Kőbánya-Kispestet. A kör-InterCity vonatok Nyíregyházig járnak, így csak Budapest-Keleti–Nyíregyháza, illetve Nyíregyháza–Budapest-Nyugati vonalszakaszokon közlekednek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában