Hajdúdorog

2019.06.20. 20:40

Díjakat osztottak a mórások évzáróján

A csengő hívó szavára a Móra iskola díszudvarán gyűltek össze a gyerekek, hogy a nyári szünetre készen állva búcsút inthessenek a 2018/19-es tanítási évnek.

Fotó: Miska Andrea

Az iskola feladata nemcsak a tudás átadása, hanem a tanórán kívüli elfoglaltság megvalósítása is kiemelt tevékenysége kell legyen. A mai generáció fontos elvárása, hogy a naprakész információkhoz a lehető leggyorsabban jussanak hozzá, emellett pedig élményszerű oktatásban részesüljenek. – fogalmazott a Móra Ferenc Általános Iskola és AMI vezetője az intézmény tanévzáróján.

A Móra egy olyan szeretetteljes, elfogadó iskola, ahol a cél közös, a tanulás, tanítás élmény, a tudás pedig érték – vázolta fel az iskola jövőképét Nagy Ilona, aki beszédét követően hosszasan sorolta a tanítási év folyamán sikereket elért sport, tanulmányi, művészeti, valamint közösségi munkában is kiemelkedő teljesítményt nyújtó tanulók névsorát.

A kitűnő tanulók között Csige Tamás polgármester felajánlásai is gazdára találtak. A szerencse ezúttal Volosinovszki Réka 3. osztályos diáknak kedvezett, aki egy laptoppal lett gazdagabb. A tanévzárón gazdára talált egy tablet is, melynek Péter-Szabó Tímea, a 4. osztály kitűnő tanulója örülhetett.

Miska Andrea

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában