Helyi közélet

2019.04.02. 19:54

Szerető gazdára vágynak

Debrecen - Az Együtt az Állatokért Állatvédő KHE gondozásában lévő és örökbefogadásra váró állataiból mutatunk be néhányat.

Debrecen - Az Együtt az Állatokért Állatvédő KHE gondozásában lévő és örökbefogadásra váró állataiból mutatunk be néhányat.

Az örökbefogadás egyik feltétele: ismerkedés legalább 2 alkalommal a kiválasztott állattal. A menhelyet a Mészáros Gergely-kert 0452/2 szám alatt találhatják. A családkereső állatok csütörtökönként, szombatonként és vasárnaponként 8 és 12 óra között látogathatók meg. Egyeztetés: az [email protected] e-mail-címen vagy a 06 20/402-4301-es telefonszámon.

A menhely honlapja: www.debrecenikutyahaz.hu

Hangya közepes termetű, 6 éves kan. Kissé bizalmatlan idegenekkel, de ha valakit megszeret, bájossá és barátságossá válik. Határozott gazdit keres, aki felállítja neki a szabályokat. Pórázon szépen sétál. Kisgyerekek és idősek mellé nem ajánlott. Benti vagy kinti-benti kutyaként fogadható örökbe.

Bagira igazi bújós, nőstény cica. Nagyon vágyik a simogatásra, dorombol, és ragaszkodik az emberekhez. Kutyákkal is barátságos, kizárólag egyedüli cicaként vagy kutya mellé fogadható örökbe, benti tartással.

Chicago 4 éves, kis termetű kan. Magabiztos gazdit keresünk számára, aki megmutatja neki, hogy ki a falkavezér. Nagyon aktív, jelentős a mozgásigénye. Akit megismer, azzal nagyon kedves, bújós, pusziosztó.

Borostyán nagy testű, nagyon okos, erősen domináns, 4 éves szuka kutya. Rendkívül játékos, imád labdázni, nyáron szeret pancsolni. Folyamatosan igényli a foglalkozást. Tökéletes kutya egy kellően határozott, sportos gazdának. Kinti vagy kinti-benti tartással.

Dömper nagy termetű, 2009-es születésű szuka kutya. Nagy mozgásigénye van, aktív gazdi szükséges mellé. Gyerekekkel, más kutyákkal barátságos. Kinti vagy benti-kinti tartásra, szökésbiztos kerítéssel.

HBN | Fotók: EÁÁ

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában