Helyi közélet

2019.04.29. 15:24

Hogyan védekezik a frontérzékenység ellen?

A fenti kérdésre kerestük a választ Debrecen utcáin.

Fotó: Pixabay

Sándor Dóra, hallgató

Fájdalomcsillapítót szoktam beszedni, és néha a víz szokott segíteni, amikor front van. Gyógyszerpárti vagyok, bár lehet, hogy van benne némi placebohatás is, de a bogyókban hiszek.

Juhász Orsolya, hallgató

Sok alvásra nincs időm, mivel sokat tanulok, de naponta minimum három liter vizet iszom, és az már segít abban, hogy kibírjam az elviselhetetlen fejfájást. A gyógyszerekben nem hiszek.

Sárinszky Nóra, hallgató

Figyelem az időjárást, és mindig tartok magamnál innivalót. Minimum három és fél liter folyadékot iszom meg, amikor már érzem, hogy front lesz. Aznap általában használhatatlan vagyok.

Mikus Anna, hallgató

Hallottam már különböző gyógynövényes teákról, amik ilyenkor szoktak segíteni, de én inkább gyógyszert veszek be. Az az igazság, hogy migrénes vagyok, és tudom, hogy nekem csak az hat.

Török Sára, hallgató

Nagyon érzékeny vagyok a hidegfrontra, és sajnos eddig nem találtam semmit, ami hatna. Ilyenkor gyógyszert veszek be, mert az szokott segíteni, de az alvás is jó hatással van a szervezetemre.

HBN|Fotók: Kiss Annamarie

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában