Helyi közélet

2017.11.30. 19:19

Pingpongozó mentőknek köszönheti életét egy férfi

Egyek - Pont mellettük esett össze, a két szakember azonnal megkezdte az újraélesztést.

Egyek - Pont mellettük esett össze, a két szakember azonnal megkezdte az újraélesztést.

Kikapcsolódásnak indult az a laza kis asztalitenisz-edzés, amin az egyeki mentőállomás két munkatársa vett részt a közeli sportcsarnokban múlt héten.

A mentősök kevés időt tudtak játékkal tölteni, ugyanis egyik sporttársuk szorult azonnali segítségre. A 65 év körüli férfi előzetes panaszok nélkül holtan esett össze, épp a mentősök mellett - írja Facebook-posztjában az Országos Mentőszolgálat. A két szakember azonnal megkezdte a férfi újraélesztését, de a többi ember sem csak bámészkodott: egyikük azonnal szaladt az épületbe kihelyezett félautomata defibrillátorért, míg egy másik laikus értesítette a mentőket.

A kiérkező esetkocsi személyzete átvette és emelt szinten folytatta a beavatkozást, ami végül sikerre vezetett. A két mentős időben megkezdett újraélesztésének és a példaértékű csapatmunkának hála, a férfit stabil állapotban szállíthatták kórházba a mentők.


[related-post post_id="3693166"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában