Helyi közélet

2017.05.26. 12:40

A megye legnépszerűbb osztályfőnökét keressük

Hajdú-Bihar - Nemcsak a győztes tanerő, de a szavazók is nyerhetnek.

Hajdú-Bihar - Nemcsak a győztes tanerő, de a szavazók is nyerhetnek.

Mindannyiunk életében meghatározó szerepet tölt be a középiskola, s ezen belül is az osztályfőnök, aki legalább 4 évig (de akár 6 vagy 8 évig is) gondját viseli az osztálynak.

Ezért döntöttünk úgy, hogy idén lehetőséget biztosítunk a diákoknak és/vagy szülőknek, hogy nevezzék ezeket a kiváló (jófej, kedves, humoros) osztályfőnököket versenyünkbe, s nyerjenek neki egy kényeztető, kétszemélyes wellness-hétvégét a telkibányai Aranybánya Hotelbe, ezzel is meghálálva munkáját és odaadását.

Hogyan nevezhetnek?

Nevezni az osztályfőnökökről (akár az osztállyal közös) fényképpel ezen az oldalon lehet. Az ide feltöltött képeket ezután a Napló munkatársa érkezési sorrendben folyamatosan tölti fel az erre létrehozott mappába a Hajdú-bihari Napló Facebook-oldalán. Az ebben a mappában megjelent fotókra kell minél több szavazatot (like, tetszik) gyűjteni. A legtöbb lájkot szerző osztályfőnök nyeri a versenyt, s ezzel a 2 fős 2 éjszakára szóló wellness hétvégét a telkibányai Aranybánya Hotelbe (superior szoba reggelivel, a hotel wellness részlegének használata).

A szavazók is nyerhetnek, amennyiben regisztrálnak az erre létrehozott oldalon.

Fontos, a versenybe csak a Hajdú-Bihar megyei középiskolai osztályok osztályfőnökeit lehet benevezni!

Ha a versennyel kapcsolatban bármilyen kérdése van, írjon a [email protected] címre.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában