Helyi közélet

2017.04.09. 11:18

Alvó nőtől lopott mobilt egy debreceni férfi, de elfogták a rendőrök

Debrecen - A debreceni rendőrök elfogták azt a férfit, aki a megalapozott gyanú szerint elvette egy alvó nő mobiltelefonját.

Debrecen - A debreceni rendőrök elfogták azt a férfit, aki a megalapozott gyanú szerint elvette egy alvó nő mobiltelefonját.

A Debreceni Rendőrkapitányság kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást egy 41 éves férfival szemben. B. Imre a megalapozott gyanú szerint 2017. április 8-án 7 óra körül Debrecen egyik bevásárlóközpontjában, egy padon alvó nőtől elvette a mobiltelefonját, majd távozott az épületből.

A sértett feljelentését követően, a rendőrök adatgyűjtést végeztek és a beszerzett információ alapján azonosították és elfogták a gyanúsítottat, akit előállítását követően kihallgattak. A nyomozóhatóság bűnügyi őrizetbe vette a debreceni lakost és előterjesztést tesz előzetes letartóztatásának indítványozására.

- Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában