Helyi közélet

2016.09.09. 11:34

1, 2, 3 Aufguss! – irány Berlin a jövő héten

Debrecen - A két debreceni lány világbajnokságon mutatja be szaunamesterré válásának történetét.

Debrecen - A két debreceni lány világbajnokságon mutatja be szaunamesterré válásának történetét.

Méltóképpen szeretnénk képviselni Magyarországot a világversenyen, tanulunk és ha lehetőségünk adódik, új ismeretségeket is kötünk a versenyzőtársakkal – Végh Tímea szavai ezek, aki Szép Boglárkával párosban Magyarországot képviselik a jövő héten kedden kezdődő szaunamesterek világbajnokságán, a Sauna Aufguss WM-en Berlinben. Az Aquaticum szaunamesterei a hazai világbajnoki kvalifikációs versenyen megszerzett első helyezésükkel vívták ki a részvétel jogát a szaunamesterek legnagyobb megmérettetésére.

– Kétszáz személyes szaunaszínházban adjuk elő a 12 perces versenyszámunkat, amelynek címe mi más is lehetne, mint az 1, 2, 3 Aufguss…!.

Ez a szaunamesterré válásunk történetét meséli el, és természetesen fő téma benne a szerelem – mondják nevetve a lányok, akiknek a produkciójukban igencsak komoly szabályokat kell betartani: például biztonsági és higiéniai előírások a szaunában lévők egészsége és szórakozása érdekében, meghatározott legyezési technikák bemutatása, összhang egymással, a közönséggel és persze a nemzetközi zsűrivel. – Mindehhez drapériákból készített díszletet, jelmezeket, zenét, fényeket, illatokat, törölköző legyező technikákat, valamint saját színészi képességünket és tánctudásunkat hívhatjuk segítségül.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában