Helyi közélet

2016.06.06. 19:04

Szántó József önként lemondott a bokszakadémia vezetéséről

Debrecen - Csötönyi Sándor a Magyar Ökölvívó Szövetség elnöke lapunk megkeresésére megerősítette a hozzánk eljutott, hírt, hogy hétfőn lemondott a hajdúszoboszlói Papp László Bokszakadémia vezetéséről Szántó József.

Debrecen - Csötönyi Sándor a Magyar Ökölvívó Szövetség elnöke lapunk megkeresésére megerősítette a hozzánk eljutott, hírt, hogy hétfőn lemondott a hajdúszoboszlói Papp László Bokszakadémia vezetéséről Szántó József. Mint arról a Napló is beszámolt, a mesteredző már többször került összetűzésbe a törvénnyel, jelenleg is folyik ellene egy bírósági per. A szövetség elnöke elmondta, éppen amiatt szándékoztak tárgyalni az ügyét rendkívüli elnökségi ülésen, de előtte Szántó József telefonon jelezte felé, hogy megegyezett ifjú Papp Lászlóval, akinek átadja a szoboszlói akadémia vezetését. Csötönyi hozzátette, a per befejezéséig, annak kimenetlét nem ismerve nem kellett volna állást foglalniuk, de megtette helyettük Szántó József.

HBN-ÉP​


Debrecen – A Papp László Ökölvívó Akadémia elnökét támadják régi és újkeletű büntetőügyek miatt.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában