Helyi közélet

2016.05.07. 13:25

Volt élettársát akarta megölni a hajdúsámsoni férfi

Hajdúsámson - A rendőrök bűnügyi őrizetbe vették a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét.

Hajdúsámson - A rendőrök bűnügyi őrizetbe vették a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét.

Az 58 éves F. Lajos 2016. május 7-én 0 óra 30 perckor megjelent egy Hajdúsámson-Sámsonkertben található családi háznál, ahol egy késsel megszúrta volt élettársát, valamint a ház tulajdonosát. A bűncselekmény elkövetése után távozott a helyszínről, azonban a járőrök egy órán belül elfogták és előállították a Debreceni Rendőrkapitányságra.



A 33 éves nőt és az 50 éves férfit a mentőszolgálat munkatársai kórházba vitték, az elsődleges orvosi vélemény alapján életveszélyes sérüléseket szenvedtek.

A rendőrök emberölés bűntett kísérlet elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki a férfit, majd bűnügyi őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.

- Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság -


Hajdúsámson – Volt élettársát és egy másik férfit szúrt meg egy ember, mindketten életveszélyesen megsérültek. A rendőrök bűnügyi őrizetbe vették a feltételezett elkövetőt.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában