Helyi közélet

2016.05.20. 12:52

Érdemes ellátogatni az első Cívis Fészek Kiállításra!

Debrecen - Az építőanyagoktól a legfrissebb ingatlanpiaci információkig, a lakberendezéstől a kertépítésig, a támogatásoktól a hitel lehetőségekig az otthonteremtés minden szereplőjét megtalálják a látogatók az első nagyszabású Cívis Fészek Kiállításon. Sorozatunkban részletesen bemutatjuk, hogy miért érdemes eljönniük a Nagyerdei Stadion Hall és a Északi rendezvénytérre május 21-22-én, ahová a belépés ingyenes! Bemutatjuk kiállítóinkat!

Debrecen - Az építőanyagoktól a legfrissebb ingatlanpiaci információkig, a lakberendezéstől a kertépítésig, a támogatásoktól a hitel lehetőségekig az otthonteremtés minden szereplőjét megtalálják a látogatók az első nagyszabású Cívis Fészek Kiállításon. Sorozatunkban részletesen bemutatjuk, hogy miért érdemes eljönniük a Nagyerdei Stadion Hall és a Északi rendezvénytérre május 21-22-én, ahová a belépés ingyenes! Bemutatjuk kiállítóinkat!


Kiállítónk a Barna Bau Építőipari Kft.

Vállalkozásunk 1993-ban alakult egyéni vállalkozásként, majd 2002-ben Barna Bau Építőipari Kft. néven folytatta tevékenységét. 2008-tól részt veszünk az energia megtakarítást eredményező panel felújításokban is. Cégünk 2011 évben ÉMI minősített cég lett, mely jelzi, hogy mind szakmailag, hogy mind eszköz-állomány ill. gazdasági téren alkalmas a kiváló minőségi munkavégzésre. A Kft. tulajdonosa Barna Csaba építész technikus, ő látja el a szakmai vezetést is, két építészmérnök kollégával együtt. Alkalmazotti létszámunk 48 fő. Fizikai állományunk több éve együtt dolgozó, összeszokott, megbízható szakemberekből áll, s mellettük régóta bedolgozó alvállalkozókat is foglalkoztatunk.

A Barna Bau Kft. fő tevékenységi köre a magas építőipari generál kivitelezés és ehhez kapcsolódóan az ingatlan forgalmazás. Ez magába foglalja az intézmények, közületek megrendeléseit, ipari csarnokok, irodaházak építését, sorházi, társasházi lakások kivitelezését, panellakások és társasházak energia megtakarítást eredményező felújítását, de nem elhanyagolhatóak a magánszemélyek részére történő generálban megépített lakóépületek sem. Saját befektetésként sor- és társasházak kivitelezésével és értékesítésével is foglalkozunk.

Jelenleg nagyságrendünk és referenciáink alapján Hajdú-Bihar megyében az egyik jelentős építőipari cég vagyunk. Elsődleges céljaink között van megőrizni és megerősíteni az elért pozícióinkat, ezért hangsúlyt fektetünk a minőségi munkavégzésre, amelyet igazol az, hogy a gazdasági válság idején is sok megrendelése volt cégünknek.


Kiállítónk a Pannon Guard Biztonsági Szolgáltató Zrt.

A Pannon Guard Biztonsági Szolgáltató Zrt. 2015.december 1-jén ünnepelte fennállása tíz éves évfordulóját. A cég 2005. december 1-jén alakult, majd a tulajdonosi kör tőkeemeléssel 2009. augusztus 26-án a részvénytársasági formává alakulás mellett döntött. A Pannon Guard Zrt. elmúlt tíz éve azokat a tapasztalatokat és eredményeket szimbolizálta, melyekkel a Társaság jelentősen hozzájárult az állami és önkormányzati intézmények, gazdasági társaságok, valamint a lakosság biztonságérzetének növeléséhez.

A társaság komplex vagyonvédelmi tevékenysége az alábbi területekre bontható: az objektumok élőerős őrzése, a különböző rendezvények biztosítása, vagyonvédelmi távfelügyeleti rendszerek kitelepítése, távfelügyelet 24 órás kivonuló járőrszolgálattal, pénz- és értékszállítás.

A cégcsoport teljes körű vagyonvédelmi szolgáltatása mellett megalakítása óta végzi a takarítási szolgáltatást. A vállalkozás sokrétűségét mutatja a Hajdú-Bihar megyében kialakított új divíziók megléte is: betegszállítási és közlekedésbiztonságot segítő feladatok és a magas szinten felkészített vagyonőri állomány utánpótlásának biztosításához felnőttképzési és oktatási szolgáltatás.

A megbízók részéről folyamatosan nő az igény a korszerű, professzionális biztonsági szolgáltatások iránt, mely elvárásokhoz igazodva társaságunk magas színvonalú megoldásokat nyújt. Ezen szolgáltatások optimális módon integrálódnak a megbízóink mindennapi cégműködésébe. Vagyonőreink feladatainak része a biztonságtechnikai rendszerek üzemeltetése, amely a megbízó érdekében végzett üzemviteli feladatokkal bővülhet.

A Pannon Guard Biztonsági Szolgáltató Zrt. küldetésének tekinti a bűnmegelőzési feladatok megvalósításával, a vagyonőrök jelenlétével a lakosság biztonságérzetének javítását.


Kiállítónk a Péterfia utcai Átriumház

Elegancia, igényesség, kényelem a jellemző a pinceszinti parkolóházzal összekötött 5 szintes lakó-, valamint iroda- és szolgáltató épületekből álló átriumháznak. Egyedülálló lehetőséget jelentenek a Debrecen belvárosában az 55 lakásból 15 iroda és szolgáltatóegységből álló Átriumházban vásárolható ingatlanok. 30-100 m2 között alapterületű, napfényes, átgondolt alaprajzú, könnyen bútorozható lakások, alakítható méretű irodák és szolgáltatóegységek, csendes, védett lakókörnyezet, ideális közlekedés és szolgáltatási környezetben. Kiemelkedően magas a minőség és a műszaki tartalom, a világos, tágas, gondozott kert övezte épületkomplexumban.

A változatos otthonok alaprajzai a praktikus, funkcionális használhatóságra és a jó berendezhetőségre koncentrálnak. Szinte mindegyik lakáshoz ideális méretű terasz, erkély tartozik, a földszinti lakások jelentős része saját (kizárólagos) kertkapcsolattal is rendelkezhet.

Az épületegyüttes Péterfia utca felőli A és B épületrészében alakítják ki a vevők igényeinek megfelelő irodákat és szolgáltatóegységeket.

Az 1-es villamos vonala mentén épülő a Péterfia utcai Átriumházból rövid sétával, vagy a villamossal közvetlenül elérhetők a debreceni rendezvények helyszínei a belvárosban, vagy a Nagyerdőn. Villamossal juthatunk el a Debreceni Egyetemhez is.

A pinceszinten az épületek alatt kialakított teremgarázs kényelmes parkolási lehetőséget nyújt. A parkolószint közvetlen lift összeköttetéssel rendelkezik minden lakószinttel.

Az itt élők biztonságát a zárt udvar és a 24 órás térfigyelő kamerarendszer és videó- kaputelefon biztosítja.


Kiállítónk a Flexkomfort Kft.

A cégünk mottója a „megbízható teljesítés” - mutatta be a Flexkomfort Kft.-t Molnár Zsolt ügyvezető. Célunk, hogy az épületek gépészeti rendszerei biztosítsák az energiahatékonyságot és az emberek komfortigényét. Tevékenységünk az épületgépészeti tervezés, kivitelezés, karbantartás, kazán és hőszivattyú területi képviselet, tanulóképzés épületgépész szakmákban (szakmunkás, technikus, mérnök). Teljes körű épületgépészeti szolgáltatás alkotja palettánkat, fűtés, hűtés, légtechnika, gáz, víz, csatorna, megújuló energiák (napenergia, biomassza, hőszivattyú), ipari technológiák (gőz, préslevegő, vákuum). Tevékenységi területünkbe tartozik a családi házak, társasházak, irodaházak, középületek, telephelyek, gyárak, ipari és mezőgazdasági létesítmények épületgépészeti rendszerei. Nagyszámú referenciával rendelkezünk új építésben, bővítésben, átalakításban, korszerűsítésben. A cég tapasztalt, megbízható és összeszokott szakemberekből áll: 3 fő mérnök és 10 fő szerelő. A minőségi munkavégzéshez szükséges magas szintű, legkorszerűbb technikai háttérrel, gépekkel, szerszámokkal, műszerekkel rendelkezünk. Megbízható, minőségi munkavégzést vállalunk határidőre, megfizethető áron, garanciával.

Területi képviselet látunk el az Unical gyártmányú kazánok, tartozékaik és hőszivattyúk terén, melyek a legkorszerűbb technológiát, magas hatásfokot, alacsony energiafogyasztást képviselnek. A régióban egyedülálló, világújdonságú Rems Multi Push géppel végzett speciális csőrendszer tisztítást is vállalunk, amely fűtés és hűtés csőrendszereket tisztít levegő és vegyszer hozzáadagolással, valamint az ivóvíz rendszereket fertőtleníti, közben digitálisan jegyzőkönyvezi. Eltávolítja a lerakódásokat, iszapot, így helyreállítja az újkori állapotot és növeli a rendszer hatásfokát, csökkenti az energiafelhasználást.​


Kiállítónk az Alternatív Zöldenergia Kft.

Cégcsoportunk megújuló energiaforrások hasznosításával foglalkozik – mutatta be magukat Jánvári Gábor ügyvezető. Fő tevékenységeink a napelemes, napkollektoros rendszerek tervezése, kivitelezése, karbantartása. Szolgáltatásunk magába foglalja a pályázatírást, tervezést, kivitelezést, szervizet, garanciát, villamos energiaszolgáltató felé történő ügyintézést.

Leginkább pályázati forrásból, gyakorta közbeszerzési eljárásokon keresztül, kis-közép és nagyvállalatok, iskolák, óvodák, önkormányzati létesítmények, egyházak, mezőgazdasági vállalkozások a főbb megrendelőink. Tevékenységünk kiterjed a korszerű, elektromos árammal működtetett fűtési rendszerek kivitelezésére, olyan helyeken ahol a hatalmas légtér következtében, a hagyományos fűtési módszerekkel, az üzemeltetés nem rentábilis.

Az egyre növekvő társadalmi igény, az emberek minél tudatosabb, élhetőbb, és gazdaságosabb jövőt követő gondolkodásmódja inspirált bennünket, hogy 2014-ben létrehoztuk cégcsoportunk új tagját, mely már a lakosságot hivatott kiszolgálni, napelemes rendszerekkel és különböző elektromos árammal működtethető fűtéstechnológiákkal.

Bízunk benne, hogy a Cívis Fészek Kiállítás is remek alkalom lesz számunkra, hogy a megújuló energiát a lakosság szélesebb körében megismertessük.


Kiállítónk az Észak Ferr Kft.

A Miskolci székhelyű Észak Ferr Kft. 2010-ben alakult. Főbb tevékenységeik a kötél és emeléstechnika, rozsdamentes kötelek, rozsdamentes kerítésrendszerek, rakományrögzítés, polieszter műanyag kötél gyártás, autó ipari bowdenek, egyéb sodratok szigetelése, PVC granulátum gyártás, villamosipari sodratok gyártása.

Bár a cég fiatal, az ott dolgozó munkaerő több évtizedes, óriási szakmai tapasztalattal rendelkezik.

Az általuk gyártott termékek folyamatos vizsgálatához szükséges feltételeket akkreditált laboratóriumban biztosítjuk.

A cég filozófiájának meghatározó elemei az innováció, a piaci igényekhez rugalmasan alkalmazkodó folyamatos termékfejlesztés illetve a munkaerő képzés.

Az Észak Ferr Kft. emeléstechnikai termékei használatuk közben az élet- és vagyonbiztonságra közvetlen befolyással bírnak.

Legfontosabb célkitűzésük a vevői megelégedettség. A legmagasabb minőséget az ISO-9001-es minőségbiztosítási rendszerrel monitorozzák folyamatosan.

Az Észak Ferr Kft. tagja az Észak-Magyarországi Autóipari Klaszternak. A Magyar Suzuki gyár és a Renault-Dacia csoport másodlagos beszállítói az autóipari bowdenek és egyéb szigetelt sodratok terén.

A villamosipari sodratok, vasúti és városi közlekedés felsővezetékeinek építéséhez szükséges anyagok gyártása és értékesítése területén szintén nagy részesedést foglalnak el a belföldi piacon. Továbbá Magyarország piacvezető szállítmányozó cégei számára gyártják a rakományrögzítőket.

Magyarországon egyedül álló függőleges kerteket terveznek és kiviteleznek rozsdamentes kötelek és szerelvények segítségével.

Az építkezőknek, felújítóknak egyedi kerítéselemeket, védőkorlátokat ajánlanak szíves figyelmükbe.


Kiállítónk az OTP Pénzügyi Pont Kft.

Az OTP Pénzügyi Pont Kft. Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő pénzügyi szolgáltató cége.

Az OTP Bankcsoport részeként fő célkitűzésünk, hogy meglévő és leendő ügyfeleinknek az ingatlanfinanszírozás területén komplex szolgáltatást nyújtsunk: ne egyszerűen egy pénzügyi terméket tegyünk könnyen elérhetővé, hanem egyénre szabottan, az ügyfél rövid- és hosszú távú érdekeinek figyelembe vételével találjuk meg a megfelelő pénzügyi megoldást bárhol az országban – nyilatkozott Pongor Magdolna igazgató.

Munkánk díjmentes szolgáltatása az OTP-nek, ezzel is növelve ügyfelei elégedettségét.

Cégünk fő profilja a lakáscélú igények pénzügyi megvalósításához a megfelelő forrás személyre szabott kiválasztása és biztosítása. Ezt az adott helyzetnek megfelelően az OTP Bankcsoport aktuális termékajánlatából választjuk ki.

Tapasztalataink alapján ügyfeleink olyan konstrukciót keresnek, mely nemcsak biztonságos, de könnyen tervezhető: kedvező és fix kamatozással rendelkezik. Ezért legnagyobb arányban az OTP Lakástakarék termékeit választják, ahol az említett szempontok mellett a termék kiemelkedő 30 százalékos állami támogatása is döntő szerepet játszik.

Civis Fészek Kiállításon való részvételünk célja a látogatók széleskörű tájékoztatása CSOK-ról, otthonteremtési támogatott hitelről, lakástakarékpénztári megtakarításról, melyek segítségével többszörösen igénybe vehető az állami támogatás.

Az OTP Pénzügyi Pont standjánál érdeklődhetnek a látogatók a csak a kiállítás időszaka alatt érvényes kedvezményekről.


Kiállítónk a Decode Design Studio

- 2015 áprilisában a Ceglédi utcában nyitottunk a feleségemmel lakberendezési stúdiót – mondta el Fülöp Zsolt. Az előzményekről szólva: több mint húsz évig férfi konfekciót gyártó céget vezettünk. Mindig szerettük volna a kreativitásunkat kiélni, amit a tömeggyártásra épülő ruhaipari vállalkozásunkban nem tudtunk megtenni. Az otthonainkat saját magunk terveztük, s baráti körben nagy sikereket arattunk. A feleségem Fülöpné Csikos Andrea megszerezte a lakberendező szak mester fokozatát. Úgy hisszük, szükség van olyan helyre, ahol egy helyen lehet a megrendelővel tárgyalni, tapétát, függönyt, árnyékolástechnikát, bútorokat, kiegészítőket, szőnyegeket, lámpákat, babzsákfoteleket, fali paneleket bemutatni és kiválasztani.

Az üzlet alapterülete száz négyzetméter és a kiválasztásakor szempont volt hogy bár alig ötszáz méterre van Debrecen centrumától mégis ingyenes a parkolás. Ráadásul ötven méteres körzetben működik egy minőségi konyhai és háztartási gépeket árusító üzlet és egy exkluzív lámpákat forgalmazó stúdió, akikkel nagyon jól tudunk együtt dolgozni.

Szolgáltatásaink: egyeztetett időpontban, személyre szabott lakberendezési tanácsot adunk, felmérünk, tervezünk és kivitelezünk. Három dimenziós fotó realisztikus látványtervet készítünk. Függönyöket, tapétákat, burkolatokat, lámpákat, kiegészítőket értékesítünk.

A kiállításon kis szeletét tudjuk bemutatni a tevékenységünknek. Álmodjuk meg együtt egyedi otthonát!


Kiállítónk a HB Bútor és Belsőépítészeti stúdió

Milyen termékeket, szolgáltatásokat nyújtanak ügyfeleiknek?

Kovácsné Kathi Beatrix: Profilunk a teljes körű lakberendezés modern, mediterrán, retro, klasszikus és egyéb stílusokban. Közvetlenül a gyártótól, 3 év garanciával, 25 év tapasztalatával.

Gondosan kidolgozott, természetes anyagokból készült termékeink magas színvonalon megfelelnek a kényelmi és esztétikai szempontoknak. Kizárólag minőségi és tartós alapanyagokból dolgozunk, ügyelve arra, hogy a tervezés során tetszetős és komfortos bútorok szülessenek. Bemutatótermünkben összeszerelt kész bútorok, beltéri ajtók, padlólapok bemutatásával segítünk a lakosság és közületek egyedi elképzeléseinek megvalósításában, ötleteinek kidolgozásában, hogy a bemutatott alapanyagok, alkatrészek, technikai megoldások felhasználásával elkészüljön a bútor és beltéri ajtó - akár prémium kivitelben is.

Elsődleges szempontunk a megrendelőink minőséggel kapcsolatban elvárt igényeinek maximális kielégítése. Komplett egyedi megoldásaink teszik különlegessé az általunk készített termékeket, melyeket garantáltan nem fognak minden második lakásban viszont látni!

Szolgáltatásaink: tervezés, tanácsadás, kivitelezés koordinálása családi házak, lakások, irodák, szállodák, panziók, éttermek, kávézók és üzletek részére. Végigkísérjük a kivitelezési munkálatokat a megálmodott tervektől egészen a megvalósulásig.

Milyen tematikával készülnek a Cívis Fészek Kiállításra?

Kovácsné Kathi Beatrix: Legmodernebb technológiával és legújabb alapanyagokból készül termékeket mutatunk be. Szeretnénk felhívni a figyelmet az egyedi gyártású magasfényű, sík és íves felületű bútorokra furnérozott és festett kivitelben is valamint a legújabb trendet követő "tapéta" beltéri ajtókra.


Kiállítónk a CIB Bank

A CIB Bank az olasz Intesa Sanpaolo Csoport leányvállalata. Meghatározó anyabanki háttérrel és több mint harmincöt éves tapasztalattal univerzális hitelintézetként a kereskedelmi banki és befektetési szolgáltatások teljes körét nyújtja, amelyet leányvállalatai (CIB Lízing, CIB Faktor, CIB Alkusz) termékei, konstrukciói egészítenek ki.

Innovatív, ügyfelekre szabott

A CIB Bank országos lefedettséget biztosító fiókhálózatával áll rendelkezésére közel négyszázötvenezer ügyfelének, miközben folyamatosan keresi az innovatív, ügyfeleire szabott megoldásokat. A CIB Bank szolgáltatásai társas vállalkozások, intézmények, önkormányzatok és egyéni vállalkozók, valamint lakossági ügyfelek számára egyaránt elérhetők.

Gyors és kényelmes

A bankfiókok mellett rendkívül sokféle elektronikus csatorna is az ügyfelek rendelkezésére áll pénzügyeik gyors és kényelmes intézéséhez, mint például a CIB Internet Bank, a CIB Bank mobilalkalmazás, a mobilCIB, vagy az eBroker információs és értékpapír-kereskedési rendszer. A CIB Bank debreceni Piac utcai fiókjának munkatársai készséggel állnak az ügyfelek rendelkezésére, illetve örömmel várják a lakásvásárlást, felújítást tervezőket május 21-22-én a Cívis Fészek Kiállításon a Nagyerdei Stadionban.​


Kiállítónk a Dryvit Profi

Milyen termékeket, szolgáltatásokat nyújtanak ügyfeleiknek?

Bana László ügyvezető cégtulajdonos: A Dryvit Profi megalakulásakor 2005-ben azt a célt tűzte ki, hogy szakmai tudását, tapasztalatát felhasználva, az ügyfelek által megbecsült építőipari szolgáltatóvá váljon.

Vállalati filozófiánk meghozta sikereket és tovább erősítette pozíciónkat az építeni-, beruházni-, pályázni vágyók körében. Jelentős saját létszámunk és szakmai elismertségünk eredményeként a tavalyi évben átvehettük az Építőipari Mesterdíjat.

Milyen tematikával készülnek a Cívis Fészek Kiállításra?

Bana László: Szorosan követve a piaci igényeket, több társasházi beruházásunk indult az elmúlt hónapokban, melyekben az építőiparban kiemelkedő technológiai újítások sorozatát használjuk fel a kedves megrendelők felhasználói- és befektetési igényeinek maximális kielégítéséért.

A Kiállításon ezen projektjeink bemutatását tűztük ki célként. A tájékoztató anyagainkat szakértő kollégáink közvetítik majd az érdeklődők felé. Természetesen cégpolitikánkhoz hűen játékokból és ajándékokból sem lesz hiány.

Milyen aktualitásra, érdekességre szeretné a figyelmet felhívni?

Bana László: A folyamatosan fejlődő technológiák felhasználására a mindennapi ember életében. Egy épület legyen energiatudatos, alacsony fenntartási költségű, parkosított, gyermekbarát, akadálymentesített, kiváló ár-érték arányú. Természetes eleme a hőszivattyús hűtés-fűtés, napelem, LED világítás, távvezérlés, energia visszatápláló lift, zöldtető és hosszan sorolhatnám még, de inkább ajánlom a személyes találkozót a Cívis Fészek kiállításon a Dryvit Profi standjánál, ahol várunk minden kedves érdeklődőt és örömmel válaszolunk a témával kapcsolatos kérdésekre.


Kiállítónk a HCE Transker Kft.

A fényeknek kiemelt jelentősége van az otthonok (és munkahelyek) berendezésében. Fontos, hogy a világítási megoldások harmonizáljanak az otthon berendezésével és emellett optimális fényerőt biztosítsanak a különböző tevékenységekhez.

Funkció szerint kétféle világítási fajtát különböztetünk meg: általános megvilágítás (a nappali fényt helyettesíti) és a helyi megvilágítás (íráshoz, olvasáshoz, egyes tárgyak kiemelésére). Különböző típusú világítások felhasználásával és kombinálásával nagyon sokféle megvilágítási hatás érhető el.

A HCE Transker Kft. lámpatestek forgalmazásával foglalkozik, kínálatukban egyaránt szerepel a kültéri és beltéri világítótestek minden fajtája.

A hagyományos izzóktól kezdve az energiatakarékos fényforrásokon keresztül a legmodernebb LED-es izzókig választhatunk palettájukról az igényeknek és a funkciónak megfelelően.

Húsz éve állnak a vásárlók rendelkezésére a klasszikustól kezdve a modern lámpatestekig mindenféle irányvonalnak megfelelve.

Lámpa pláza webáruházukban (www.lampaplaza.hu) a vevők kényelmesen otthonukból megrendelhetik az ország bármely pontjáról a megfelelő világítási terméket.

Ingyenes szaktanácsadással is növelik a vásárlóik kényelmét.

Igény szerint a helyszínen felmérik a munkatársak, hogy az adott helyiségbe milyen típusú és erősségű megvilágítás a megfelelő, így száz százalékosan garantált a minőségében tökéletes világítótestek alkalmazása a különböző helyiségekben.

A kiállításon az új termékek bemutatása mellett ízelítőt kapnak a látogatók a lámpatestek világából. A meglévő és a kiállításon megrendelt termékeket rendkívül kedvező, Cívis Fészek akciós áron kaphatják meg a vásárlók. Az izzós pultot is hadrendbe állítják a standjukon, ahol az EGLO típusú LED-es lámpatestekre öt éves garanciát tudnak adni.


Kiállítónk a Palatinus Debrecen Kft.

A Palatinus Debrecen Kft. sokéves szakmai múltra visszatekintő cég, mely nagy hangsúlyt fektet a vevői elégedettségre, minőségre, esztétikára, valamint az eleganciára. A gondos figyelemmel kiválasztott partnerei közé tartoznak a világ kerámia gyártásában élen járó, a legújabb stílusokat és színvilágot képviselő gyártók, köztük a Pocelanosa, Argenta, Colorker, Novogres, ElMolino, Baldocer, Dune, Dunin, Aita. A csempék, padlólapok, mozaikok neves gyártói mellett, a népszerű és nemzetközileg is elismert, szanitereket, csaptelepeket, zuhanykabinokat gyártó cégek is jelen vannak kínálatában, mint a Roca, Duravit, Marmite, Hatria, Grohe, Hansgrohe, Kludi, Ravak, Radaway, Méta, Varioglass.

A magas minőségének és folyamatos innovációinak köszönhetően, a világ vezető burkolat gyártója a spanyol Porcelanosa termékei a legnagyobb választékban a Palatinus Debrecen Kft.-nél tekinthető meg. A burkolatok mellett a kínálatuk részét képezi a L Antic Colonial természetes kőtapétái. Szintén a L Antic Colonial egyik újdonsága a vinyl lapok, ami exkluzív anyag, különleges fonott textil hatású kidolgozásban. A Palatinus legújabb terméke a Butech Swarowski kristályos burkolatokat díszítő elem, amely igazán exkluzív megjelenést kölcsönöz bármely helységnek.

A Cívis Fészek Kiállításra a különlegességeik felvonultatásával, minta anyagokkal, kiváló szakmai hátterükkel készülnek, a Swarowksi kristályos díszítő elemek mellett a természetes kőtapéta, valamint a természetes kő- illetve kerámia burkolatokból, mozaikokból is. A helyszínen szakmai tanácsadást is nyújtanak. ​


Kiállítónk a Hidro Master Kft.

A Hidro Master Kft. Budapesten, Szegeden, Egerben és Debrecenben rendelkezik telephellyel Magyarországon és egy-egy telephellyel Romániában és Szerbiában.

A cég 1996-ban alakult. Fő tevékenységi körei: hidraulika tömlő, ipari tömlő gyártása, hidraulika alapanyag forgalmazás. Budapesten, Szegeden, Egerben nagy teljesítményű csúcskategóriás tömlőprések üzemelnek, ez lehetővé teszi az extra méretű és nyomástartományú tömlők gyártását, melyben nagy tapasztalatunk van. Komplett technológiát betanítással kínálunk azon cégek és vállalkozások részére, akik tömlőgyártással, és hidraulikus termékekkel akarnak foglalkozni. Ezekhez a technológiákhoz szükséges berendezések, tömlőroppantók, tömlőprések, hidraulikus tömlőprések területén több gyár termékeit is kínáljuk. A hidraulikus tömlőpréseket a vevőinknek megpróbáljuk az általuk kért feladatoknak megfelelően kiválasztani, és ajánlani. Nagykereskedelmi értékesítésünket bevezetve ma már az ország jelentősebb vállalkozásait látjuk el alapanyaggal – fittingekkel – csőcsatlakozókkal – tömlőkkel – hidraulikus csatlakozókkal.

Debreceni telephelyen lévő iroda a logisztikai központja a Hidro Master Kft-nek. Ezen a telephelyen internetes kereskedelemben tevékenykedünk, profi és hobbi kéziszerszámok, magasnyomású mosók, építőipari gépek, áramfejlesztők, vízszivattyúk forgalmazásával. Munkatársaink a szerszámok és gépek kiválasztásában gyakorlati és alkalmazásbeli segítséget nyújtanak. A fenti címen átvételi pontot üzemeltetünk.

A Cívis Fészek Kiállításon a Hidro Master Kft. a fő hangsúlyt a Lumag építőipari gépekre - dögölőbéka, lapvibrátor, betonsimító -, a Heron áramfejlesztőkre, az Ibo szivattyúkra, professzionális AEG, Milwaukee elektromos kézi gépekre, ipari magasnyomású mosókra helyezi.


Kiállítónk a Palmer 94 Bt.

A Hidro Master Kft. társcége a Palmer 94’Bt., melynek fő tevékenysége az ingatlanközvetítés.

Az ingatlaniroda számára legfontosabb érték az emberi kapcsolat, a bizalom, mellyel ügyfelei megtisztelik. A vevőknek igyekszik azt az ingatlant megkeresni és ajánlani, ami a legmegfelelőbb lehet. A megbízóik sok esetben életük munkáját, eredményét, ingatlanát bízzák az irodára, hogy segítsen eladni, megfelelő vevőt találni.

Ingatlan vételben, eladásban, bérbeadásban korrekt feltételekkel segítünk. Kizárólagos megbízási szerződést nem kötünk. Az ügyfelet sem előre, sem utólag nem terheli semmilyen hirdetési-, regisztrálási-, vagy kiszállási költség, abban az esetben sem, ha az ingatlant végül mégsem az iroda adta el.


Kiállítónk az Ingatlan-büro Kft.

Kelet-Magyarország ingatlan piacának újdonsága a személyes megtekintés alapján történő mobilház vásárlási lehetőség – nyilatkozott Jánosi Imre igazgató.

A mobilház a fejlett nyugati országok után ma már nálunk is egyre elterjedtebb. A népszerűség növekedésének elsődleges oka az igen széleskörű felhasználási lehetőség. Térségünkben is egyre többen ismerik fel, hogy ezek az építmények kiválóan alkalmasak nyaraló, hétvégi ház, horgásztanya, vadászház, panzió, turista szállások, büfé és egyéb tevékenységek céljára.

Az eddigi tapasztalatok szerint vannak vállalkozások, akik a mobilházakat irodának, raktárnak, felvonulási épületnek használják. A téliesített vagy részben téliesített építményeink - a mi éghajlati viszonyunk mellett is – alkalmasak ideiglenes, de akár állandó lakás céljára is.

A mobilház óriási előnye, hogy igen gyors megoldási lehetőséget kínál. Telepítéséhez építési engedély nem szükséges. Használatba vételéhez elegendő egy közművesített, sima terület.

A mobilházak összkomfortosak, közművesítettek, teljesen bebútorozottak, tűzhellyel, pára elszívóval, hűtőszekrénnyel, vízmelegítővel, mosogatóval ellátottak, így a megvásárlást követően azonnal beköltözhetőek.

Valamennyi mobilház rendelkezik elegáns ülőgarnitúrával, gázkandallóval berendezett tágas nappalival, étkezővel, konyhával, fürdőszobával, vécével.

Az építmények típustól függően 1-3 hálószobásak.

A mobilházak értékesítési lehetőségének megteremtésével üzenni is szeretnénk minden olyan családnak, akik valamilyen tragédia kapcsán elveszítik otthonukat, hogy nem szabad feladni, a legborzasztóbb tragédia után is van megoldás! Jó szívvel ajánljuk figyelmébe a katasztrófa védelem illetékeseinek, illetve a bajba jutottak megsegítését vállaló önkormányzatoknak is!


Kiállítónk: Román Kft.

Cégünk 22 éve gyártja az árnyékolástechnika valamennyi termékét – kezdte a bemutatkozást Román Erika, ügyvezető igazgató. Alumínium redőnyök, műanyag redőnyök, zsalúziák, rovarhálók, harmonika ajtók, belső árnyékolók, télikert árnyékolók szerepelnek kínálatunkban.

A Cívis Fészek Kiállításon bemutatjuk újdonságainkat:

A zsalúziák a reluxák kültéri változatai. A lamellák felhúzására és billentésére hajtókaros vagy motoros megoldást kínálunk. Nagyobb épületek esetén épületvezérlési rendszerrel a fűtési és hűtési költségek csökkenthetők.

A lateral ablaknapellenzőnk és szélbiztos oldalfedésünk elegáns és esztétikus megoldás üvegfelületek, illetve télikertek oldalainak árnyékolására, illetve lezárására.

A pergola építési engedélyt nem igénylő épület kiegészítés, vagy önálló létesítmény, magán és ipari célokra egyaránt alkalmas.

A veranda árnyékoló divatos és hasznos megoldás családi házak teraszainak, télikertek üvegfelületeinek és egyéb tetőszerkezetek árnyékolására. Erős, extrudált tokozattal és lefutósínnel rendelkezik. Szélnek jobban kitett helyeken is alkalmazható.

Az utóbbi évek gyors ütemű technológiai fejlődésnek köszönhetően megváltoztak a felhasználók elvárásai. Prémium kategóriás termékek gyártása mellett az io-homecontrol® otthonautomatizációs technológiánkkal központi szerepbe helyezzük a biztonságot, energia megtakarítást, életminőség javítását, kényelmet. Motorok és vezérlések segítségével minden összhangban működik, legyen az árnyékoló, kertkapu, világítás, fűtés vagy riasztó. A berendezések távirányítóról vagy akár okostelefonról is irányíthatóak. Egyedi funkciókat, különböző forgatókönyveket hozhatunk létre a család életritmusa szerint.​


Kiállítónk a Kujbusvill

A Kujbusvill Kft. tevékenysége az épületvillamossági termékek kis- és nagykereskedése.

8500 m2 területű telephelyük Debrecen ipari részén található, itt egy 900 m2 többszintes bemutatóterem és mintegy 3000 m2 eladótér és raktár található. A telephely jól megközelíthető és az üzlet közvetlen bejáratánál jó parkolási lehetőséget biztosít a vevőknek.

„2004-ben felújítottuk és átalakítottuk, az EU normáknak megfelelővé tettük a vállalkozás egész telephelyét – mondta el Kujbus Beáta, az egyik tulajdonos. Így korszerűen felépített, minden kereskedelmi igényt kielégítő kereskedőházban látjuk el tevékenységünket, továbbra is a világítóeszközök és épületvillamossági berendezések kereskedése területén, mely azóta tovább bővült ingatlanok bérbeadásával és nemzetközi kereskedelemmel. Kereskedelmi szolgáltatásainkat a magyar piac mellett a szomszédos országok és az uniós országok piacai számára is egyre nagyobb mértékben biztosítjuk.

A világítóeszközök és az épületvillamossági berendezések kis- és nagykereskedése területén a hazai piacvezetők között vagyunk. Termékeinkhez kapcsolódóan szakmai tanácsadást nyújtunk. Partnereink az ország számos pontján megtalálhatók, kapcsolatban állunk kereskedőkkel és kivitelezőkkel egyaránt. Saját járműparkunkkal rendszeres árukiszállítást végzünk a hét minden munkanapján, igény esetén szombaton is.

Családi vállalkozás a cég, s a dolgozók is tizenöt-tizennyolc éve lojálisak a munkaadójukhoz, összesen harmincöt alkalmazott van jelenleg a cég két üzletében. Hajdúböszörményben nyitott a másik villamossági bolt, így már két helyen, illetve a honlapon is megtekinthető cégünk választéka.”


Kiállítónk a Portas

Mire jó a Portas ajtófelújító rendszer?

A német Portas cég fejlesztette ki a technológiát, mely lehetővé teszi a régi ajtók felújítását.

Hajdú-Bihar megyében a Kela Bau a partnere, aki beltéri és bejárati ajtókra szakosodott profillal szorgalmazza a bontás nélküli minőségi felújítást.

Nincs törmelék, nincs sérülés! A régi ajtó rendbetétele során a legújabb trend szerinti új dizájnt kap, a forgó, mozgó alkatrészeket cserélik, hozzáillő vasalatokat kap az ajtó. A bontással járó macera miatt az ajtók cseréjét sokan halogatják. Ez a technológia nem csinál építési törmeléket. A tokok, ajtófélfák felújítása a lakásban történik, bontás nélkül, akár egy nap alatt is, míg a felújítandó ajtókat leszerelik, s az üzemben teljesen újjá varázsolják. A több mint ezer modellből álló választékból, mindenki a lakásához, ízléséhez igazodva választhatja ki az új külsőt. Tehát teljesen meg lehet változtatni az ajtók formáját, mindenféle vasalat kicserélődik teljes mértékben, s könnyen ápolható festést nem igénylő új felületet kap az ajtó. A Portas-ajtófelület speciális bevonattal ütésálló!

Az eljárással sok bosszúságtól megkímélheti magát az ember. Szinte minden ajtótípusra alkalmas, gyors a felújítás, elmaradnak a simító, vakoló, festő és tapétázó munkák költségei, széles a modellválaszték, hosszú az élettartam, könnyű az ápolás, ütés- és kopásálló az új ajtó, így lehet összefoglalni az előnyöket. Az előre sokszor nem látható kellemetlenségek mint a vakolat-, tapéta-,esetleg csempe- vagy padlóburkolat csere és az ezekből adódó kiegészítő munkálatok időráfordítása és költségei mind elmaradnak. ​


Kiállítónk a Realtrend

A Realtrend Magyarországon még újdonságnak számító egyedi alumínium kerítéseket és erkélykorlátokat mutat be a kiállításon.

Varga Antal: Asztalosipari vállalkozásomat 1986-ban alapítottam Hajdúböszörményben, amelynek fő profilja külső-belső nyílászárók, kerítések és erkélykorlátok gyártása. Az elmúlt 30 év tapasztalata alapján mondhatom, hogy a legkorszerűbb felületkezelési technológiák sem védik meg tartósan a fa felületeket kültéren az időjárás káros hatásai ellen. Különösen igaz ez a fa, de a vas kerítésekre, korlátokra is! Külföldi szakmai útjaim során fedeztem fel, hogy Nyugat-Európában az alumíniumtermékek gyártásának és kültéren való alkalmazásának több évtizedes múltja van. Magyarországon elsőként kezdtem az egyedi gyártású, magas minőségü alumínium kerítések és erkélykorlátok forgalmazását, beszerelését. Ügyfeleimnek többé nem kell a rozsdásodás miatt kerítést festenie, sőt a felületek Nano technológiával (Lotus-effektus) vannak kezelve, ami a szennyeződések letapadását gátolja. Minden termékünkre 15 év garanciát adunk. Nálunk mindenki megtalálja azt a kerítésmodelt, ami az otthonához illik. A klasszikus alu-kovácsoltvas designtól a valósághű fadekorral ellátott felületeken át a legmodernebb minimál formákig minden igényt ki tudunk elégíteni.

Az alumínium, mint alapanyag egyre szélesebb körű alkalmazásának napjainkban komoly aktualitása van.

Nagyon örülnék, ha minél többen látogatnának el a Civis Fészek Kiállításra és személyesen is meggyőződnének az alumínium termékeink minőségéről, masszív szerkezetéről a Realtrend standjánál.


Kiállítónk a Lustre Világítástechnikai Stúdió

Milyen termékeket, szolgáltatásokat nyújtanak ügyfeleiknek?

Kissné Gazdag Zsuzsa: Cégünk 1992. óta a világítástechnikai piac aktív résztvevője. Referenciáink között megtalálhatók szállodák, irodák, magánházak, üzletek, közintézmények, valamint számtalan ipari projekt is. Kínálatunkban számos nemzetközi gyártó különböző stílusú design termékei mellett, az ipari és alapvilágítás professzionális világítástechnikai termékei is jelen vannak.

A tökéletes világítás feltétele az egyedi igényekhez igazodó, időben elkészített elektromos terv, és a funkciónak megfelelő esztétikus megjelenés.

Cégünk bemutatótermében mindazon szolgáltatások elérhetők, amelyek garantálják, hogy az otthonok, irodák, exkluzív üzlethelyiségek, külső terek megtervezetten, egyedi arculattal, a berendezési tárgyakkal harmonizálva legyenek megvilágítva.

Egyéni konzultáció keretében ingyenes szaktanácsadással, az egyedi igényekhez igazodó világítástervezéssel, helyszíni felméréssel, és a folyamatok teljes körű végigkísérésével segítjük a közös munkát.

Milyen tematikával készülnek a Cívis Fészek Kiállításra?

Kissné Gazdag Zsuzsa: Érdekes új technikákat szeretnénk ott megmutatni és ritkábban használt megoldásokból viszünk ízelítőt.

Van-e valamilyen aktuális érdekesség a szakterületén, amire szeretné a figyelmet felhívni?

​Kissné Gazdag Zsuzsa: A LED használatára ma már az igazi általános világítás területén is számíthatunk, nemcsak a dekorációs hangulat fényeknél.

​Nagyon fontos a szakember termék ismerete, mert nagyon nagy minőségi különbség van LED és LED között!


Kiállítónk a MapeFutár webáruház

Milyen termékeket, szolgáltatásokat nyújtanak ügyfeleiknek?

Forgács Lajos ügyvezető: A MapeFutár webáruházunkat a Kom-Ép Forgács Kft. üzemelteti, mely vállalat már 24 éves építőipari múltra tekint vissza. Ezen az online felületen minden olyan építőipari segédanyag megtalálható, melyre egy magánembernek vagy kivitelezőnek szüksége lehet. Áruházunk szinte minden építőipari problémára javaslatot tud adni, a Mapei termékeivel pedig olyan megoldásokat nyújtunk, mellyel könnyen és egyszerűen elvégezhetőek a tervezett munkálatok. Egyszerű anyagleadási rendszerünkkel és gyors kiszállítási feltételeinkkel könnyebbé tesszük megrendelőink dolgát. Van egy speciális színtervező oldalunk is, a Színvarázs.hu, melynek segítségével szabadon kiválasztott színek alapján azonnali látványterv készíthető lakó- és üzemi épületek megjelenéséről.

Milyen tematikával készülnek a kiállításra?

Forgács Lajos: Elsődleges célunk, hogy segítséget nyújtsunk mindazoknak, akik tervezik, vagy már elkezdték lakóházuk építését vagy felújítását. Ennek érdekében mintadarabokkal, rétegrendekkel készülünk az érdeklődőknek, különös figyelmet fordítva a megfelelő szaktanácsadás nyújtására is.

Van-e valamilyen aktuális érdekesség a szakterületén, amire szeretné a figyelmet felhívni?

Forgács Lajos: Az esztétika és a dizájn nagyon nagy szerepet kap az építkezésben és a belső terekben egyaránt. A MapeFutár webáruház egyedülálló, hiszen itt megtalálható minden Mapei-es segédanyag az egyedi öntött padlóktól a csillámos fugázóig. Nem szabad megfeledkeznünk a CSOK és az Otthon Melege Programról sem. Áruházunk kínálatában fellelhetőek mindazok a termékek, melyek szükségesek a támogatások kihasználásához.


Kiállítónk a Realtrend

A Realtrend Magyarországon még újdonságnak számító egyedi alumínium kerítéseket és erkélykorlátokat mutat be a kiállításon.

Varga Antal: Asztalosipari vállalkozásomat 1986-ban alapítottam Hajdúböszörményben, amelynek fő profilja külső-belső nyílászárók, kerítések és erkélykorlátok gyártása. Az elmúlt 30 év tapasztalata alapján mondhatom, hogy a legkorszerűbb felületkezelési technológiák sem védik meg tartósan a fa felületeket kültéren az időjárás káros hatásai ellen. Különösen igaz ez a fa, de a vas kerítésekre, korlátokra is! Külföldi szakmai útjaim során fedeztem fel, hogy Nyugat-Európában az alumíniumtermékek gyártásának és kültéren való alkalmazásának több évtizedes múltja van. Magyarországon elsőként kezdtem az egyedi gyártású, magas minőségű alumínium kerítések és erkélykorlátok forgalmazását, beszerelését. Ügyfeleimnek többé nem kell a rozsdásodás miatt kerítést festenie, sőt a felületek Nano technológiával (Lotus-effektus) vannak kezelve, ami a szennyeződések letapadását gátolja. Minden termékünkre 15 év garanciát adunk. Nálunk mindenki megtalálja azt a kerítésmodelt, ami az otthonához illik. A klasszikus alu-kovácsoltvas designtól a valósághű fadekorral ellátott felületeken át a legmodernebb minimál formákig minden igényt ki tudunk elégíteni.

Az alumínium, mint alapanyag egyre szélesebb körű alkalmazásának napjainkban komoly aktualitása van.

Nagyon örülnék, ha minél többen látogatnának el a Civis Fészek Kiállításra és személyesen is meggyőződnének az alumínium termékeink minőségéről, masszív szerkezetéről a Realtrend standjánál.


Kiállítónk az OMP Autóház

Huszonhárom éve családi vállalkozásként indítottuk az autókereskedésünket – nyilatkozott Orbán András, tulajdonos, ügyvezető igazgató, aki 2015-ben az év vállalkozója lett a budapesti márkakereskedők szövetségének döntése alapján. Feleségemmel s immár a két fiammal, továbbá negyvenhárom alkalmazottal működünk Debrecen egyik legnagyobb autószalonjaként.

Szép eredményeket értünk el az ügyfél-elégedettségi mutatók alapján. Cégünk Citroën, Kia, Peugeot, Volvo és Isuzu márkakereskedés és márkaszervizként működik. Fő profilunk az új gépkocsi-, alkatrész- és tartozékok értékesítése és ezen márkák és más típusú gépjárművek szervizelése. A szervizünkben 1200 négyzetméteren szerelőműhely, karosszéria-lakatos műhely, autófényező-előkészítő, fényező fülke. Karosszérialakatos műhelyünk tevékenységét helyszíni kárszemlézés, biztosítási ügyintézés segíti. A javítás idejére, lehetőség szerint csere gépkocsit vagy bérautót biztosítunk.

A hitel és finanszírozási szerződéskészítéssel segítjük vásárlóinkat, továbbá európai szintű szolgáltatásokkal, felkészült munkatársakkal, modern számítógépes rendszerrel, korszerű műszerezettséggel, gyári alkatrészek biztosításával, gyors, pontos munkavégzéssel.

A Cívis Fészek Kiállításon az ügyfelek helyébe megyünk. A legújabb modellekkel érkezünk, a bejáratnál találjáj meg az OMP autóit. Reméljük jó idő lesz és sokan megnézik a legmodernebb járműveinket. A helyszínen lehet majd regisztrálni, akik szeretnék kipróbálni tesztvezetés során a legújabb Citroën, Kia, Peugeot, Volvo és Isuzu márka modelleket.​

A kiállítás idejére, egyedi kedvezményekkel várjuk a vásárolni szándékozókat, minden márkánk modelljeivel. ​


Kiállítónk az Openhouse ingatlaniroda

Egy ingatlan vétele, eladása nem könnyű feladat, ezért az Openhouse "kézenfogva" vezeti a költözésig ügyfelét. Az ingatlaniroda munkatársai naprakészek az ingatlanpiaci helyzettel és a az ingatlanjogi és ingatlanhitelekkel kapcsolatos kérdésekben. Hatalmas adatbázissal, hatékony eszközökkel rendelkeznek, s a modern technikával dolgoznak. Központi elhelyezkedésű irodahelyen, számítógép, internetes kommunikációs formák, hirdetések segítségével képviselik ügyfeleik érdekeit.

Magyarország legdinamikusabban fejlődő ingatlan hálózatához csatlakozva nyitották meg Debrecen egyik legforgalmasabb csomópontjában a Hadházi út elején irodájukat.

Az Openhouse Országos Ingatlan Hálózat tagjaként működnek Debrecen és környékén, Mikepércsen, Sárándon, Hajdúböszörményben, Hajdúhadházon, Bocskaikertben, Ebesen, Hajdúszoboszlón, Nagyhegyesen, Debrecen-Kismacson, Nagymacson, Hajdúsámsonban, Nyíradonyban, Nyírábrányban, és Létavértes térségében is megoldják az ingatlanügyeket.

Szolgáltatásaik: új és használt ingatlanok értékesítése, bérbeadása, díjmentes hitel és lízing ügyintézés, lakás takarékpénztár, biztosítás, ügyvédi szolgáltatás, energetikai tanúsítvány, földhivatali ügyintézés, Magyar Állam Kincstári ügyintézés, lakberendezési tanácsadás, költöztetés, lakásfelújítás, átalakítás, kivitelezés, terveztetés. Mindezen arzenállal felfegyverkezve segítenek örömtelivé tenni az új otthon keresésének szakaszát és sok buktatótól kímélik meg ügyfeleiket.


Kiállítónk a Pemax Kft.

A Pemax Kft. egyedi bútorok gyártásával foglalkozik, ezen belül konyha, tolóajtós gardróbszekrény, iroda, nappali bútorok gyártásával, a modern minimál stílustól a klasszikusig – mutatkozott be Csirkés Péter tulajdonos. Minden esetben a helyszíni felméréssel, a bútor megtervezésével és a színek és alapanyagok, vasalatok kiválasztásával kezdődik a munkafolyamat. Ezt követi az árajánlat elkészítése. Eddig a pontig díjmentesen végezzük szolgáltatásainkat. Amennyiben megállapodás születik, kezdődik a bútor elkészítése műhelyünkben, majd a kiszállítása és helyszíni beszerelése.

A Pemax Kft. 2004-ben alakult száz százalékban magyar tulajdonban lévő vállalkozásként. A jogelőd cégünk 1994-óta foglalkozott lambéria és hajópadlógyártással és forgalmazással. Ez a tevékenységünk is megmaradt a bútorgyártással kiegészülve.

Szolgáltatásaink: konyhabútorok, tolóajtós gardróbszekrények, irodabútorok, nappalik, üzletberendezések helyszíni felmérése, gyártása.

A Cívis Fészek Kiállításra egy konyhabútort fogunk vinni, amelyen szeretnénk bemutatni az érdeklődőknek, hogy milyen vasalatokkal szereljük bútorainkat – zárta szavait Csirkés Péter tulajdonos.​


Kiállítónk a Vámos 92 Bt.

A Vámos 92 Bt. immár 24 éve működő cég, amely egyedülálló módon és egyre bővülő, színvonalas termékeivel kíván megfelelni a piaci elvárásoknak.

Cégünk főként vezetékes víz utótisztítását és ásott, fúrt kútvíz, csapadékvíz tisztítását végzi. Tevékenységi körünkbe beletartozik még az épületből kimenő szennyvíz tisztítása is, olyan helyeken (külterület, tanya stb.) ahol csatornahálózat nincs kiépítve önálló szennyvíztisztító berendezésekkel. A rendszerhez kapcsolódhatnak még zsír-és olajleválasztó berendezések is. Az így visszanyert megtisztított szennyvíz, külső energia bevitel nélkül hasznosítható a fű gyökérzónájában való elszikkasztással vagy élővízbe való visszavezetéssel.

Továbbá forgalmazunk még szennyvíztisztító illet zsírbontó készítményeket is. Tevékenységünkhöz kapcsolódnak még esőgyűjtő műanyagtartályok és szűrőrendszerek is. Cégünk továbbá foglalkozik még napenergia hasznosítással, infrapaneles fűtési rendszerek kialakításával is.


Kiállítónk a LED Centrum

Cégünk több, mint 10 éve foglalkozik LED termékek forgalmazásával – mutatkozott beHegedűs János a Xenon 99 Kft. ügyvezetője.

Az elmúlt évek alatt kínálatunk folyamatosan változik, figyelembe véve a vásárlók igényét és a termékek innovációját. Üzletfilozófiánk alapja, hogy megbízható, kiváló minőségű termékeket nyújtsunk kedvező, elérhető áron, így a legtöbb termékünkre több év garanciát nyújtunk.

Kínálatunkat a következő termékek alkotják: LED égők, fénycsövek, LED szalagok, tápegységek, LED reflektorok, ipari lámpatestek, LED panelek, modulok, LED lámpák, ajándéktárgyak, LED növény- és akvárium világítás, LED csillagos égbolt, LED fényújság.

Amennyiben ügyfeleink egyedi elképzeléssel keresnek meg minket LED világítással kapcsolatban, segítünk megtervezni, megvalósítani álmaikat, legyen szó csillagos égboltról vagy egyedi LED tábláról.

Szolgáltatásaink közé tartozik az ingyenes szaktanácsadás az otthon-, vagy az üzlet világításával kapcsolatban, hogy megtalálják az optimális megoldást. Igény szerint helyszíni felmérést, kivitelezést is vállalunk.

Megrendelés előtt megtérülési számítással segítünk vevőinknek szemléltetni, hogy LED-es beruházásuk már hónapok alatt megtérül – zárta szavait Hegedűs János.​


Kiállítónk a Tüzépker Kft.

A Tüzépker Kft. a professzionális építőanyagok kiemelt kereskedője.

A Diószegi úti Tüzépker telephelyen kiváló minőségű építőanyagokat forgalmaznak felelősségvállalással. Erősségük, hogy a teljes építkezés alatt biztonságot, nyugalmat és kiszámíthatóságot adnak a korrekt, trükköktől mentes alacsony áraikkal.

Az Új Ház Centrum tagjaként a telephelyükön több tízezer terméktípus és építőanyag fajta közül választhatunk. A lehető legnagyobb a választék építőanyag, szigetelés, tetőcserép, tégla, térkő, fürdőszoba, csempe, járólap és egyéb termékek terén a korrektség jegyében.

További érvek a Tüzépker mellett: A cseregarancia vagy visszavásárlás. Az esetlegesen sérült építőanyag termékeknél gondoskodnak arról, hogy rendelkezésre álljon a hibátlan építőanyag.

Szakértő tanácsadást, szakmai segítségnyújtást biztosítanak az építkezés, lakásfelújítás problémáinak elkerülésének érdekében. Honlapukon letölthető formában tanácsokat találunk építkezés, házépítés, lakás felújítás, építőanyag felhasználás témakörökben.

Terméktárolás: a náluk vásárolt, kifizetett termékeket 100 napig díjmentesen tárolják.

Anyagszükséglet számítás, online ajánlatkérés: az elkészült tervek alapján kiszámolják, hogy az egyes építőanyagokból milyen mennyiségre van szükség.

Kivitelezők ajánlása: az építkezéssel, vagy kivitelezéssel kapcsolatos szakipari munkákhoz igény szerint ajánlanak kivitelező partnereik közül.

Kiegészítő, speciális szolgáltatásaik közé tartoznak a faanyagvédelem, a homlokzati vakolat és a beltéri falfestékek színre keverése.


Kiállítónk az Albina Szőnyegcsalád

A Somogyi és Társa Kft. 1994-ben alakult. 1998 óta gyártják a speciális anyagból készült Albina Szőnyegcsaládot. A svéd szőnyeggyártási technológiát alakították át a a magyar igényekhez. Két évben nyerték már el a Magyar Termék Nagydíjat, mert termékükkel segítik a porallergiás emberek lakótereinek szőnyeggel való berendezését. Rendkívül mutatósak és tartósak az Albina Szőnyegcsalád termékei, kilenc fajta mintával és huszonnyolc -féle színnel készülnek. Számos előnyük között említenénk, hogy 40 Celsius fokon kímélő mosáson mosógépben moshatók, csúszásmentesek, pollenmentesek, hangszigetelők, könnyen tisztíthatók, hosszú életűek, és alacsonyabb árfekvésűek. Ajánlottak a nappali, az étkező, a konyha, a fürdőszoba, a közlekedő folyosók, a teraszok, víkendházak berendezéséhez. Színtartó, kültereken is télen-nyáron használhatjuk. Fürdőszobába nagyon ajánlott, mert megtartja frissességét, nem penészedik. Hatásában természetes, színeiben változatos, öltözteti a lakások tereit.

Ezt a szőnyegfajtát hazánkban kizárólag a Somogyi és Társa Kft. gyártja, Európában pedig csak Svédországban és Spanyolországban találkozhatunk ilyen jellegű termékkel.


Kiállítónk az Ibolya ingatlanforgalmazó és fejlesztő iroda

Cégünk az Ibolya ingatlanforgalmazó és fejlesztő iroda egy családi vállalkozás mely elsősorban új építésű ingatlanok építésével, illetve értékesítésével foglalkozik – kezdte a bemutatkozást Bokor Ibolya, tulajdonos. Ezen kívül használt ingatlanok adásvétele, albérlet közvetítése és befektetői hátterünknek köszönhetően ingatlanok készpénzes felvásárlása is portfóliónkba tartozik. Saját kivitelezővel dolgozunk és új építésű önálló, iker és társasház építését teljes körű lebonyolítással vállaljuk Családi Otthonteremtési Kedvezményre is!

Jelenleg több nagyobb futó projektünk is zajlik, a Józsa liget lakóparkban önálló, illetve ikerházak építése a vásárló igényei szerint, a Hatvan utcai kertben ikerházak és társasházi lakások építése, illetve a belvárosban több helyen társasházi lakások építése – zárta szavait Bokor Ibolya.


Kiállítónk a Hidro Master Kft.

A Hidro Master Kft. Budapesten, Szegeden, Egerben és Debrecenben rendelkezik telephellyel Magyarországon és egy-egy telephellyel Romániában és Szerbiában.

A cég 1996-ban alakult. Fő tevékenységi körei: hidraulika tömlő, ipari tömlő gyártása, hidraulika alapanyag forgalmazás. Budapesten, Szegeden, Egerben nagy teljesítményű csúcskategóriás tömlőprések üzemelnek, ez lehetővé teszi az extra méretű és nyomástartományú tömlők gyártását, melyben nagy tapasztalatunk van. Komplett technológiát betanítással kínálunk azon cégek és vállalkozások részére, akik tömlőgyártással, és hidraulikus termékekkel akarnak foglalkozni. Ezekhez a technológiákhoz szükséges berendezések, tömlőroppantók, tömlőprések, hidraulikus tömlőprések területén több gyár termékeit is kínáljuk. A hidraulikus tömlőpréseket a vevőinknek megpróbáljuk az általuk kért feladatoknak megfelelően kiválasztani, és ajánlani. Nagykereskedelmi értékesítésünket bevezetve ma már az ország jelentősebb vállalkozásait látjuk el alapanyaggal – fittingekkel – csőcsatlakozókkal – tömlőkkel – hidraulikus csatlakozókkal.

Debreceni telephelyen lévő iroda a logisztikai központja a Hidro Master Kft-nek. Ezen a telephelyen internetes kereskedelemben tevékenykedünk, profi és hobbi kéziszerszámok, magasnyomású mosók, építőipari gépek, áramfejlesztők, vízszivattyúk forgalmazásával. Munkatársaink a szerszámok és gépek kiválasztásában gyakorlati és alkalmazásbeli segítséget nyújtanak. A fenti címen átvételi pontot üzemeltetünk.

A Cívis Fészek Kiállításon a Hidro Master Kft. a fő hangsúlyt a Lumag építőipari gépekre - dögölőbéka, lapvibrátor, betonsimító -, a Heron áramfejlesztőkre, az Ibo szivattyúkra, professzionális AEG, Milwaukee elektromos kézi gépekre, ipari magasnyomású mosókra helyezi.


Kiállítónk a Palmer 94 Bt.

A Hidro Master Kft. társcége a Palmer 94’Bt., melynek fő tevékenysége az ingatlanközvetítés.

Az ingatlaniroda számára legfontosabb érték az emberi kapcsolat, a bizalom, mellyel ügyfelei megtisztelik. A vevőknek igyekszik azt az ingatlant megkeresni és ajánlani, ami a legmegfelelőbb lehet. A megbízóik sok esetben életük munkáját, eredményét, ingatlanát bízzák az irodára, hogy segítsen eladni, megfelelő vevőt találni.

Ingatlan vételben, eladásban, bérbeadásban korrekt feltételekkel segítünk. Kizárólagos megbízási szerződést nem kötünk. Az ügyfelet sem előre, sem utólag nem terheli semmilyen hirdetési-, regisztrálási-, vagy kiszállási költség, abban az esetben sem, ha az ingatlant végül mégsem az iroda adta el.


Debrecen - A Cívis Fészek Kiállításon az önkéntes véradóknak is lehetőséget teremtenek az önzetlen felajánlásra.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában