Helyi közélet

2016.05.21. 07:39

Cívis Fészek: várjuk a Nagyerdőn!

Debrecen - Otthonteremtéssel kapcsolatos kiállítás csak a fővárosban ismert, mi a helyieknek adunk lehetőséget.

Debrecen - Otthonteremtéssel kapcsolatos kiállítás csak a fővárosban ismert, mi a helyieknek adunk lehetőséget.

Lapunk kiadója, a Russmedia Kft. az általa életre hívott Cívis Fészek kiállítással egy űrt próbál meg kitölteni: az otthonteremtés piacán szereplők együttes bemutatkozását teszi lehetővé a megyeszékhelyen – fogalmazott Kálmán-Kovács Mónika, a Napló értékesítési vezetője az I. Cívis Fészek Kiállítás hivatalos megnyitóján péntek este a nagyerdei Víztoronyban. Mint kiemelte, a hagyományteremtő tárlat felvonultatja az építőanyagoktól a legfrissebb ingatlanpiaci információkig, a lakberendezéstől a hitellehetőségekig az otthonteremtés minden szereplőjét a Nagyerdei Stadion Hallban az előttünk álló hétvégén.


Fotó: Matey István | Kattintásra galéria nyílik.


– Talán éppen az az egy fűszál szükséges a családi fészekhez, amit ott „szed fel” majd a látogató – mondta az eseményen Pajna Zoltán, a megyei közgyűlés elnöke. Hozzátette, szerencsére a hazai lakáskultúra olyan innovatív változásokon ment keresztül az utóbbi évtizedekben, annyi újdonság van a lakásépítés piacán, olyannyira eltűntek a régi beidegződések, hogy lesz mire rácsodálkozni a kiállításon. Mint kiemelte, éppen itt az ideje a fellendülésnek, és sok példa is van rá, hogy Debrecenben megindultak a lakásépítések, amihez jó hátteret adnak a várospolitikai elképzelések.

A megnyitón résztvevő kiállítók között egy hosszú hétvégi pihenést sorsoltunk ki.

HBN


Debrecen - Az építőanyagoktól a legfrissebb ingatlanpiaci információkig, a lakberendezéstől a kertépítésig, a támogatásoktól a hitel lehetőségekig az otthonteremtés minden szereplőjét megtalálják a látogatók az első nagyszabású Cívis Fészek Kiállításon. Sorozatunkban részletesen bemutatjuk, hogy miért érdemes eljönniük a Nagyerdei Stadion Hall és a Északi rendezvénytérre május 21-22-én, ahová a belépés ingyenes! Bemutatjuk kiállítóinkat!


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában