Helyi közélet

2016.02.17. 11:10

Italokat, hangfalakat és erősítőt loptak egy pocsaji presszóból

Pocsaj - A helyi rendőrök elfogták és őrizetbe vették azt a három férfit, akik a megalapozott gyanú szerint betörtek egy presszóba.

Pocsaj - A helyi rendőrök elfogták és őrizetbe vették azt a három férfit, akik a megalapozott gyanú szerint betörtek egy presszóba.

A rendőröknek 2016. február 16-án jutott a tudomásukra Pocsajon, hogy ismeretlenek betörtek egy helyi vendéglátóhelyre, ahonnan eltulajdonítottak több üveg alkoholt, dobozos söröket, energiaitalokat és chipseket. A Pocsaji Rendőrőrs munkatársai aznap 10 óra körüli időben azonosították és a településen elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható helyi lakosokat, akiket a Derecskei Rendőrőrsre előállítottak.

A nyomozók a 19 éves L. Jánost, a 22 éves R. Zoltánt és a 42 éves R. Zoltánt gyanúsítottként kihallgatták és bűnügyi őrizetbe vették. A megalapozott gyanú szerint a három férfi a presszóból nemcsak italokat lopott le, hanem egy erősítőt és két hangfalat is. A gyanúsítottak a bűncselekmény elkövetését elismerték. A pocsaji lakosoknál tartott házkutatás során a rendőrök az eltulajdonított italok nagy részét, valamint az erősítőt és a hangfalakat megtalálták, lefoglalták, valamint a bűncselekményről értesítették a vendéglátóhely tulajdonosát, aki addig nem is tudta, hogy betörtek üzletébe.

A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság Derecskei Rendőrőrs a három férfival szemben lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.

- Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában