Helyi közélet

2015.12.02. 14:41

Több helyre is betört a bagaméri tolvaj, az imaházat sem kímélte

Vámospércs, Bagamér - A vámospércsi rendőrök vádemelési javaslattal fejezték be a nyomozást a férfi ellen.

Vámospércs, Bagamér - A vámospércsi rendőrök vádemelési javaslattal fejezték be a nyomozást a férfi ellen.

A lelkész tett bejelentést 2015. október 25-én 13 óra körüli időben arról, hogy betörtek a bagaméri imaházba, ahonnan mikrofont és erősítőt vittek el. A vámospércsi rendőrök a helyszínre mentek, ahol adatgyűjtést hajtottak végre, amelynek eredményeként azonosították a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható T. Jánost. Mandics István r. főtörzsőrmester, körzeti megbízott a férfit 2015. november 12-én előállította a rendőrőrsre, ahol gyanúsítottként kihallgatta. A 37 éves férfi beismerő vallomást tett. A megalapozott gyanú adatai szerint a férfi október 23-án egy hétvégi házba is betört, ahonnan fejszét és szivattyút tulajdonított el. A rendőrök a házkutatás során a szerszámokat és műszaki cikkeket T. János otthonában megtalálták. A körzeti megbízott a lefoglalt tárgyakat visszaadta a sértettek részére.

A Hajdúhadházi Rendőrkapitányság Vámospércsi Rendőrőrse a helyi lakos ellen a lopás megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a napokban befejezte és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldte az illetékes járási ügyészségnek.

- police.hu -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában