Helyi közélet

2015.11.13. 08:11

Csak a szokásos: prostituáltat fogtak a Pallagi úton

Debrecen - Tiltott prostitúció miatt áll bíróság elé a 22 éves nyírmihálydi nő.

Debrecen - Tiltott prostitúció miatt áll bíróság elé a 22 éves nyírmihálydi nő.

A rendőrök 2015. november 12-én 19 óra 30 perckor Debrecen, Pallagi úton járőröztek, amikor észrevettek egy nőt, aki tiltott helyen jelzett az arra közlekedő autósoknak, hogy anyagi ellenszolgáltatásért szexuális szolgáltatást nyújtana számukra. A 22 éves nyírmihálydi lakost a járőrök tiltott prostitúció szabálysértés elkövetése miatt előállították a Debreceni Rendőrkapitányságra. A nőt a rendőrség szabálysértési őrizetbe vette és gyorsított eljárásban bíróság elé állítja.

- Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság -


Az elmúlt 24 óra számokban

A Hajdú-Bihar megyei rendőrök az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amely súlyos sérüléssel végződött. A szolgálatot ellátó állomány 5 személyt fogott el, akik közül 3 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, 2 főt pedig az ellenük érvényben lévő körözés alapján. A rendőrök 20 személyt állítottak elő, köztük 5 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést 6 esetben foganatosítottak.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában