Helyi közélet

2015.10.21. 16:53

Szappan­opera

<em>A reklám(adó) után ismét folytatódik a TV2 legújabb sorozata, az Üzlet az üzlet(?). Az előző részek tartalmából: a gazdasági bevándorlóként éveken át az USA-ban dolgozó, majd hazaköltöző Andy úgy gondolta, ideje beszállnia az internetbe… vagyis inkább a televíziózásba</em>.  Vékony Zsolt írása.

A reklám(adó) után ismét folytatódik a TV2 legújabb sorozata, az Üzlet az üzlet(?). Az előző részek tartalmából: a gazdasági bevándorlóként éveken át az USA-ban dolgozó, majd hazaköltöző Andy úgy gondolta, ideje beszállnia az internetbe… vagyis inkább a televíziózásba.  Vékony Zsolt írása.

Részben kedves arája, Timi, részben pedig Viktor, Árpi, Jani és Peti kedvéért. Yvonne és Zsolt rá is állt az üzletre, sőt, már a konkurens tévé szupersztárja, Dirk is bekacsintott, hogy segít, ám Lala (aki néhány résszel korábban összekülönbözött Vikivel) megbízásából haverja, Karesz kijelentette, ők már sokkal korábban beszálltak az internetbe (vagyis a tévébe) mint Andy.

Fel van tehát adva a lecke hősünknek, hiszen Yvonne és Zsolt kénytelen-kelletlen beismerték, Karesz valóban hamarabb bejelentette vásárlási szándékát ebben az ügyben (csak nem hozták nyilvánosságra), így lehet, hogy Timi, Viktor, Árpi, Jani és Peti el kell, hogy morzsoljon majd pár könnycseppet, mert nem lesz hova eladni legújabb szappanopera-ötleteiket. De persze előfordulhat az is, hogy mindezt csak Timi álmodja, s nincs is semmiféle internet… vagyis tévé.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában