Helyi közélet

2015.09.21. 18:13

Stabil a berettyóújfalui balesetben megsérült mentősök állapota

Töréseket szenvedtek a balesetben megsérült mentősök. 

Töréseket szenvedtek a balesetben megsérült mentősök. Mint korábban megírtuk, egy ember meghalt, négy megsérült, amikor két személygépkocsi frontálisan összeütközött Berettyóújfalu és Ártánd között vasárnap este. A balesetet okozó angol rendszámú autó román sofőrje a helyszínen életét vesztette, szintén román utasa súlyosan megsérült. A szabályosan közlekedő kocsiban három mentős tartott haza a szolgálat után, őket a Kenézy Kórházba szállították.



Szentgyörgyi János, a Kenézy Kórház szóvivője elmondta, a három mentős súlyos sérüléseket szenvedett. Egyiküket sorozatos bordatöréssel, illetve térdkalács töréssel szállították kórházba, egy másik kollégájuk koponyatörést szenvedett, míg harmadik társukat csigolyatörés érte. A balesetben megsérült negyedik embert a berettyóújfalui kórházban ápolják. - Mindhárom mentős állapota stabil, de nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedtek - tette hozzá.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában