Helyi közélet

2015.05.13. 10:12

Szomszédi vitából garázdaság

Nyíradony - A nyíradonyi rendőrök elfogtak egy férfit, aki a gyanú szerint egy gereblyével ütötte a sértett házának kerítését.

Nyíradony - A nyíradonyi rendőrök elfogtak egy férfit, aki a gyanú szerint egy gereblyével ütötte a sértett házának kerítését.Egy nő 2015. május 12-én 18 óra 49 perckor bejelentést tett a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletére arról, hogy Nyíradonyban, a Móricz Zsigmond utcában található házának kerítését U. Ferenc egy gereblyével ütötte és megfenyegette a férjét. A rendőrök a bejelentést követően az 51 éves férfit otthonában elfogták és bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt előállították a Nyíradonyi Rendőrőrsre. A nyomozók a helyi férfit gyanúsítottként kihallgatták, majd őrizetbe vették. A rendőrök a gereblyét a helyszínen megtalálták és lefoglalták.

A Hajdúhadházi Rendőrkapitányság az 51 éves U. Ferenc ellen garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában