Helyi közélet

2015.05.18. 09:36

A párkapcsolatokról beszél most Pál Feri

Debrecen - Május 21-én, azaz csütörtök este Pál Feri vadonatúj előadását hallgathatjuk meg a Lovardában.

Debrecen - Május 21-én, azaz csütörtök este Pál Feri vadonatúj előadását hallgathatjuk meg a Lovardában.

A népszerű pap és mentálhigiénés szakember ezúttal a tartósan jól működő kapcsolatok titkaiba vezeti be a hallgatókat. A magánytól az összetartozásig címmel. Az előadást országszerte vastapssal köszöni meg a közönség.

Népszerű és szókimondó

Érdemes végre leszámolni azzal az illúzióval, hogy egy jó párkapcsolat „magától működik”. Magától ugyanis nem működik semmi – még a testünk sem. Ha elhanyagoljuk, akkor legyengül, sebezhetővé válik, megbetegszik. Nincs ez másképp a kapcsolatokkal sem, ezekért is folyamatosan dolgozni kell, ha nem akarjuk egyszer csak azon kapni magunkat, hogy valami megváltozott, elromlott, kiüresedett. De mire kell figyelnünk? Melyek azok a korai jelek, amelyek távolodásra utalnak, és mit tehetünk azért, hogy nehézségek idején is meg tudjuk őrizni az összetartozásunkat, és ne inkább a szeretői kapcsolat vagy a szakítás mellett döntsünk? Egyáltalán: miért érdemes?

Ma már a kutatásoknak köszönhetően rengeteg információ áll rendelkezésünkre minderről. Jóval több, mint amennyi benne van a köztudatban. Gazdag tudásanyag és praktikus eszközök sokasága kínálja magát. Ezekből ad ízelítőt Pál Feri, a tőle megszokott élményszerű stílusban.

Jegyek itt kaphatók

A Nyitott Akadémia helyszíni standján – számos más pszichológiai témájú könyv mellett – kedvezményes áron lehet megvásárolni Pál Feri műveit (köztük az előadás témáját is adó A magánytól az összetartozásig címűt is), melyeket a szerző szívesen dedikál. A csütörtöki előadásra jegyek elővételben kaphatók a Lovardában, Campus Jegyirodában, a Tourinformban és a Hajdú-bihari Napló szerkesztőségében.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában