Helyi közélet

2015.04.02. 14:12

Vidámpark, strand és jó utak - ezek hiányoznak Debrecenből!

Debrecen - Nemrég megkérdeztük olvasóinkat, hogy szerintük mi hiányzik leginkább a szeretett városunkból, Debrecenből. Összesen 106 válasz érkezett, melyeket most kategorizáltunk, az eredményt pedig egy szép infógrafikában tálaljuk.

Debrecen - Nemrég megkérdeztük olvasóinkat, hogy szerintük mi hiányzik leginkább a szeretett városunkból, Debrecenből. Összesen 106 válasz érkezett, melyeket most kategorizáltunk, az eredményt pedig egy szép infógrafikában tálaljuk. A debreceniek többségének fájó pont, hogy leépült a vidámpark. Ebben valóban óriási potenciál lenne, főleg most, hogy Pesten nincs ilyen szórakozási lehetőség. Kellene még egy nagyon jó strand is a városba, az utak rendbetétele is esedékes. Ki kellene alakítani még több zöldövezetet és parkot, szükség lenne jobb munkahelyekre, rendezvényekre és oda kellene figyelni a tisztaságra. A hegy ötletét sokan támogatnák, bár ennek megvalósulására elég kevés esély van. Köszönjük mindenkinek a válaszokat és az ölteteket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában