Helyi közélet

2015.03.10. 15:07

Ezúttal nem az elkövetőt, hanem a sértettet keresik a rendőrök

Debrecen - Két fiatal nő kifosztott egy idős nénit Debrecenben. A rendőrség a sértettet keresi az ügyben.

Debrecen - Két fiatal nő kifosztott egy idős nénit Debrecenben. A rendőrség a sértettet keresi az ügyben.A Debreceni Rendőrkapitányság kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást S. Margit és társa ellen.

A 20 éves nő és 16 éves társa 2015. március 8-án 12 óra 40 perc körüli időben Debrecenben, a Batthyány utca 8. szám alatti kapualjban egy körülbelül 80 éves hölgytől - idős korát kihasználva - készpénzt tulajdonítottak el. Az esetre felfigyelt egy férfi, aki közölte a két nővel, hogy értesíti a rendőrséget, így ők visszaadták a pénzt a sértettnek.

A nyírbélteki és budapesti lakosokat a járőrök elfogták és előállították a Debreceni Rendőrkapitányságra, azonban a sértett még a személyazonosságának megállapítása előtt elhagyta a helyszínt.

Az idős néni körülbelül 80 éves, 150-155 centiméter magas, a sérelmére elkövetett bűncselekményt megelőzően a Szent Anna templomban járt.

A Debreceni Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a bűncselekménnyel vagy a sértett személyével, tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik hívja a 06-52/457-040-es telefonszámot, vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán (hétfőtől csütörtökig: 8 órától 16 óráig, pénteken: 8 órától 13 óráig), továbbá a 107, vagy 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

- police.hu -

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában