Helyi közélet

2015.02.05. 10:16

Útról lesodródó autó gázolt halálra egy gyalogost ma délelőtt Debrecenben

Debrecen - Halálos közúti közlekedési baleset történt Debrecenben, az Alma utcában.

Debrecen - Halálos közúti közlekedési baleset történt Debrecenben, az Alma utcában.Halálos kimenetelű közlekedési baleset történt 2015. február 5-én 9 óra 27 perc körüli időben Debrecenben, az Alma utcában.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján egy személygépkocsi közlekedett az Alma utcán a Tubarózsa irányából a Kaskötő utca irányába, amikor balra kanyarodása közben eddig tisztázatlan okból kisodródott és elütötte az út mellett közlekedő két gyalogost.

Az 56 éves gyalogosan közlekedő nő a baleset következtében olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A 46 éves gyalogosan közlekedő nőt a mentőszolgálat munkatársai mentőhelikopterrel kórházba szállították.



A balesetben megsérült a személygépkocsi vezetője és utasa is, akiket a mentőszolgálat munkatársai kórházba vittek.

A rendőrök a balesettel érintett útszakaszon teljes útlezárás mellett végezték a helyszíni szemlét, a forgalmat a környező utcákba terelték.

-police.hu -


Debrecen, 2015. február 5., csütörtök (MTI) - Munkájukat végző közmunkásokat gázolt egy autó csütörtök délelőtt Debrecenben, egyikőjük a helyszínen meghalt - erősítette meg az MTI információját Pethe Tamás, a közmunkásokat foglalkoztató Dehusz Kht. ügyvezetője.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában