Helyi közélet

2015.02.19. 11:41

Alvás közben fosztották ki

Debrecen - A debreceni rendőrök vádemelési javaslattal fejezték be a nyomozást a 27 éves L. Gáborral szemben, aki a nyitott ablakon mászott be a sértett lakásába.

Debrecen - A debreceni rendőrök vádemelési javaslattal fejezték be a nyomozást a 27 éves L. Gáborral szemben, aki a nyitott ablakon mászott be a sértett lakásába.A Debreceni Rendőrkapitányság kifosztás megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást L. Gáborral szemben.

Egy debreceni nő telefonon tett bejelentést 2014. június 17-én 6 óra 39 perckor a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába arról, hogy ismeretlen személy 2014. június 17-én a hajnali órákban a debreceni Domokos Lajos utcában található lakásába a nyitott konyhaablakon keresztül bemászott és kutatott a szobákban.

Az egyik szobában aludt a bejelentő fia, aki reggel arra ébredt, hogy az ágya melletti íróasztalra tett telefonja nincs meg, majd észlelte, hogy az irattárcája, valamint egy tablet is eltűnt.

A rendőrök a feljelentést követően adatgyűjtést végeztek és tanúkat hallgattak ki, amelyet követően azonosították a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 27 éves L. Gábor helyi lakost. A nyomozóknak a 27 éves férfi kihallgatásán a cselekmény elkövetését elismerte. A gyanúsított vallomásában elmondta, hogy a hajnali órákban Debrecenben, a Domokos Lajos utcán kerékpározott, amikor észrevette, hogy a sértett lakásának ablaka nyitva van, ezért bemászott és ellopott pár dolgot.

A Debreceni Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya az L. Gáborral szemben folytatott nyomozást a napokban befejezte és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal továbbította az illetékes járási ügyészségnek.

- police.hu -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában