Helyi közélet

2015.01.07. 13:06

Írja meg utazási élményeit!

Debrecen - Szívesen kirándul, utazgat, s nem áll Öntől távol a fotózás sem? Ismerősei mindig nyúzzák, hogy meséljen útjairól? Szívesen írna utazási cikket, de nem tudja hogyan kezdjen bele? Egyszerű! Küldje el 3500 karakternél (szóközökkel) nem több úti beszámolóját a Naplónak és a HAON-nak, s mi segítünk a szerkesztésben.

Debrecen - Szívesen kirándul, utazgat, s nem áll Öntől távol a fotózás sem? Ismerősei mindig nyúzzák, hogy meséljen útjairól? Szívesen írna utazási cikket, de nem tudja hogyan kezdjen bele? Egyszerű! Küldje el 3500 karakternél (szóközökkel) nem több úti beszámolóját a Naplónak és a HAON-nak, s mi segítünk a szerkesztésben. Ha fotókat is mellékel, akkor kérjük tüntesse fel a fotós nevét, s vigyázzon arra, hogy ne sértsen szerzői jogokat. A képek mérete lehetőleg haladja meg a 300 kB-ot, hogy nyomtatásban is élmény legyen megnézni őket. Ha nem biztos benne, hogy beszámolója ide való lenne, arról is kérdezhet Sz. Fabók Ágnestől, aki e-mailben várja olvasóink írásait az [email protected] címen.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában