Helyi közélet

2014.10.14. 14:28

Betonra cserélik a díszköveket

Debrecen - Mivel megsüllyedt, betonburkolatra cserélik a buszmegállók öblözetének térkő-burkolatát a Hatvan utca 28-30 és Hatvan utca 37. előtt.

Debrecen - Mivel megsüllyedt, betonburkolatra cserélik a buszmegállók öblözetének térkő-burkolatát a Hatvan utca 28-30 és Hatvan utca 37. előtt.

A bontási és építési munkák 16-án, csütörtökön kezdődnek. A Széchenyi utcai, Debreceni Törvényszék elnevezésű buszmegálló burkolatának átépítése október 27-én veszi kezdetét. Technológiai okokból – a betonburkolat megfelelő megszilárdulásának időigényessége miatt – az említett megállókban a munkálatok minimum hat hetet vesznek igénybe.

Az építés ideje alatt mindhárom buszmegálló esetében ideiglenes megállóhelyeket jelölnek ki. A Széchenyi utcai megálló esetében a Debreceni Törvényszék előtti, jelenleg forgalom elől elzárt területen, a Hatvan utcán pedig a 20-22. és a 41-43. számú épületek előtti parkolókban lesznek az ideiglenes megállóhelyek. (Utóbbi helyszíneken ez idő alatt a parkolási lehetőség értelemszerűen átmenetileg megszűnik.)

A Széchenyi utcai megálló esetében a forgalomterelés okozta útszűkület miatt csak egy-egy szabad forgalmi sáv marad. Ez elsősorban csúcsidőszakban torlódást fog okozni, így a járművezetőknek itt fokozott figyelemmel kell majd haladniuk. A polgármesteri hivatal az érintett utazók, közlekedők türelmét és megértését kéri.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában