Helyi közélet

2014.09.18. 07:36

Megkérdeztük: Önt zavarja-e a teherforgalom?

Debrecen – Szerintem mindenkit zavar a kamionok dübörgése, az lenne a legjobb, ha ezek a monstrumok elkerülnék a városokat. Én általában busszal utazom, de hallom, hogy a főutakon is zavaró a nagy forgalom – hallhattuk Popovics Lászlótól.

Debrecen – Szerintem mindenkit zavar a kamionok dübörgése, az lenne a legjobb, ha ezek a monstrumok elkerülnék a városokat. Én általában busszal utazom, de hallom, hogy a főutakon is zavaró a nagy forgalom – hallhattuk Popovics Lászlótól. – Zebrán haladva az szokott gondot okozni, hogy sietnek a teherautósok, ezért kevésbé figyelnek a gyalogosokra, éppen ezért örülök, hogy Bocskaikertet – ahol élek – már elkerülik – mondta Soltész Dezső.

– Engem nagyon zavar a nagy teherforgalom, mivel gyakran közlekedem autóval, és megesik, hogy a kamionosok leszorítják az embert az útról. Leginkább a 4-es főúton járok, de azt tapasztalom, hogy egyre sűrűbb a forgalom Hosszúpályi felé is – válaszolta Gál Veronika.

– Józsán élek, így már kevésbé zavar a kamionos forgalom, mióta elkészült az elkerülő, de korábban komoly gondot okoztak, még petíciót is gyűjtöttek a helyiek – fogalmazott Guti Vivien.

– Én a belvárosban lakom, és bizony behallatszik a nagy forgalom, a dübörgés nagyon zavaró tud lenni, különösen az esti órákban – nyilatkozott portálunknak Duszin Dóra.

Balázsi Edina is hasonlóan vélekedett, de őt leginkább az zavarja, hogy reggelente nehezen halad a forgalom a teherautók miatt.

HBN-MI | Fotó: Matey István

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában