Helyi közélet

2014.07.22. 18:53

Nem a szél döntötte a bódét

Debrecen - A három bodegából egyet már lebontottak, a másik hamarosan erre a sorsra jut.

Debrecen - A három bodegából egyet már lebontottak, a másik hamarosan erre a sorsra jut.

Mihamarabb el kell szálítani onnan azt a bódét! Az nem maradhat ott! – vélekedett eképpen Kováts Ákos, Debrecen főépítésze a napok óta a Klinikák villamos heverő, ócska, kék és sárga színű műanyagból készült bódéról. A Nagyerdőn fekvő alkalmi esőbeállóra olvasóink hívták fel a fegyelmünket azal, hogy valószínűleg a nagy szél boríthatta fel, csak még éppen nem volt aki felállítsa és a helyére, a villamos megállóba vigye az alkotást.

Kérdésünkre, mi szerint, mikor és kik emelik helyére a bódét, Kováts Ákos kategorikusan kijelentette, hogy azt a bódét nem hogy nem helyezik el a villamosmegállóban, hanem a jelenlegi helyéről elszállítják. Irritálja az embereket! - Az bizonyos, hogy a Klinikák villamosmegállónál lévő, élelmiszert árusító épületet le kell bontani, ám a helyére nem egy műanyag bódé kerül majd – nyomatékosította a főépítész. A tulajdonost többször is kértük, tegye rendbe a Klinikák előtt lévő árusítóhelyet, alakítsa át olyanná, ami megfelel a környezetének. Ennek mindezidáig nem tett eleget. Az építményt lebontatjuk és a helyére a nagyerdei környezetbe illő, szép, kulturált létesítményt alakíttatunk ki.

HBN-KZS

A teljes cikk a Napló szerdai számában olvasható.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában