Helyi közélet

2014.05.16. 07:47

Százötvenen széllel szemben

Hajdú-Bihar - Özönvízszerűen lepték el a közösségi oldalakat az út közepén bokáig vízben állók selfie-jei.

Hajdú-Bihar - Özönvízszerűen lepték el a közösségi oldalakat az út közepén bokáig vízben állók selfie-jei. A Balaton északkeleti részén élőknek kijárt Yvette-ből, a hazánkat szerdán elérő ciklonból. A fővárosban már „derékig” a beszakadt úttestben álló kukásautóról is került kép az internetre. Hozzánk közelebb a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Tornanádaskán 126 embernek kellett elhagynia otthonát, oly mértékig rongálta meg azt a vihar. Az ítéletidőben is akadt, aki megtalálta a szépséget, és a földig érő szivárványt mutatta meg az internetezőknek.

– Megyénkben nem okozott súlyos károkat a vihar, ám a káresetek elhárításán közel 150 fő dolgozott csütörtökön – mondta Madai Petra, a katasztrófavédelem szóvivője. Fa dőlt az utakra, elektromos vezetékekre megyeszerte, és Debrecenben egy autóra is. Az esetnél senki sem sérült, de a járműben jelentős kár keletkezett. A Péterfia utcán bontásra váró épület egyik fala és állványzata a közeli fákra és egy elektromos közmű dobozra dőlt – tudtuk meg.

HBN–HABE

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában