Helyi közélet

2014.05.25. 11:22

Közlekedik a család

Debrecen - Kresz-teszt, parkolás, vezetés és kerékpározás döntött. A Kovács család nyerte a közlekedésbiztonsági vetélkedő megyei fordulóját.

Debrecen - Kresz-teszt, parkolás, vezetés és kerékpározás döntött. A Kovács család nyerte a közlekedésbiztonsági vetélkedő megyei fordulóját.A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Baleset-megelőzési Bizottsága is megrendezte május 24-én Debrecenben a „Közlekedik a család” elnevezésű országos vetélkedő megyei fordulóját, hogy felhívják a figyelmet arra: a biztonságos és balesetmentes közlekedés érdekében a család minden tagjának megfelelő ismerettel és gyakorlati tudással kell rendelkeznie.

A rendezvény társszervezője idén a Full Autó Kft. volt, a helyszínt a márkakereskedés adta, mert a Skoda országosan egy Skoda Rapid Spaceback típusú autót ajánlott fel a nyertes családnak. A 19 területi döntőben legtöbb pontot szerzett családok az országos döntőn mérettetnek meg, ott dől el, kié lesz az új autó. A debreceni eseményen a nagymacsi Kovács család nyert, ők indulhatnak az autóért. A szombati eseményen egyébként négy család versenyzett.

HBN


Debrecen - A Kovács család nyerte a "Közlekedik a család" közlekedésbiztonsági vetélkedő Hajdú-Bihar megyei fordulóját.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában