Helyi közélet

2014.05.09. 11:59

Elterelnek a vásártól

Debrecen - Alaposan megváltozik több helyi buszjárat útvonala a hétvégi nagyvásár miatt.

Debrecen - Alaposan megváltozik több helyi buszjárat útvonala a hétvégi nagyvásár miatt.

A DKV közleménye szerint, a szokásos helyen, a Böszörményi úton és környékén tartandó tavaszi nagyvásár miatt a 15/15Y-os, a 22-es, a 22Y-os, a 24-es, a 24Y-os, a 35-ös, a 35E, a 35Y-os, a 36-os és a 35E jelzésű autóbuszok a következő terelőútvonalon közlekednek:

A 15-ös és 15Y-os autóbuszok a Doberdó utca irányába: a tűzoltóság megállóhelyig az eredeti útvonalon, majd a Böszörményi út - Füredi út - Nádor utca - Thomas Mann utca - Mikszáth Kálmán utca - Békessy Béla utca - Kartács utca - Doberdó utca terelő útvonalon közlekednek.

A 22-es és 22Y-os autóbuszok a Vincellér utcától a tűzoltóság megállóhelyig az eredeti útvonalon, aztán a Böszörményi út - Füredi út - Nádor utca - Thomas Mann utca - Mikszáth Kálmán utca - Békessy Béla utca útvonalon mennek.

A 24-es és 24Y-os autóbuszok a Csokonai Vitéz Mihály Gimnázium megállóhelyig az eredeti útvonalon, onnan a Békessy Béla utca - Mikszáth Kálmán utca - Thomas Mann utca - Nádor utca - Füredi út - Böszörményi út útvonalon közlekednek.

A 34-es, 35-ös, 35E, 35Y-os, 36-os és a 36E jelzésű autóbuszok Józsa irányába: a tűzoltóság megállóhelytől a Böszörményi út - Füredi út - Nádor utca – Thomas Mann utca - Mikszáth Kálmán utca - Békessy Béla utca - Kartács utca - Doberdó utca - Böszörményi út útvonalon szállítják az utasokat.

A járatok a Doberdó utcán a belső oldalon, a 11-es autóbuszok indulóhelyén állnak meg.

Visszafelé a Doberdó utcán a külső oldalon, a 23Y-os autóbuszok indulóhelyén lehet felszállni.

A 35E és 36E jelzésű autóbuszok a terelőútvonalon csak az Árpád Vezér Általános Iskola elnevezésű megállóhelyen nyitják ki az ajtót.

HBN


Debrecen - A WizzAir repülőjáratainak menetrendváltozása miatt 2014. május 11-től (vasárnap) a DKV Zrt. által közlekedtetett Reptéri járatok menetrendje is megváltozik.


Debrecen - Szombaton rendezik meg a DVSC-Teva – Újpest FC bajnoki labdarúgó mérkőzést. A nagy érdeklődésére való tekintettel 2014. május 10-én, a kora esti órákban az 1-es villamos, valamint a 12-es, 22/22Y-os, 23Y-os és a 24/24Y-os autóbuszok sűrített menetrend szerint közlekednek.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában