Helyi közélet

2014.04.16. 14:19

Visszaköltözik némi vidámság a kultúrparkba

Debrecen – Az ország egyetlen állandó, telepített vidámparkja a húsvéti ünnepekre – április 19-én – újra nyitja kapuit – tudatta szerdán Nagy Sándor Tibor, a Nagyerdei Kultúrpark igazgatója.

Debrecen – Az ország egyetlen állandó, telepített vidámparkja a húsvéti ünnepekre – április 19-én – újra nyitja kapuit – tudatta szerdán Nagy Sándor Tibor, a Nagyerdei Kultúrpark igazgatója.Mint arról korábban a Napló is beszámolt, az elmúlt napokban elrendelt egészségügyi zárlat miatt az állatkert egyelőre továbbra sem látogatható, ám szombattól a vidámpark ismét lehetőséget kínál a szórakozásra az egész családnak, 17 játéküzemével és valamennyi szolgáltatásával, változatlan árakon.

A számos játék – köztük a patinás lovas forgó, az elvarázsolt kastély, a dodzsem, az egyedi panorámát kínáló óriáskerék, a repülő csészealj, a kukac–hullámvasút, a kisvasút – 9-től 18 óráig áll a látogatók rendelkezésére – derül ki a közleményből.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában