Helyi közélet

2014.02.17. 08:30

Életlenek voltak az otthon tartott kései

Létavértes - A rendőrök vádemelést javasolnak az ellen a férfi ellen, aki betört egy családi házba, ahonnan ellopott két kést és egy bárdot.

Létavértes - A rendőrök vádemelést javasolnak az ellen a férfi ellen, aki betört egy családi házba, ahonnan ellopott két kést és egy bárdot.Egy létavértesi lakos 2013. december 16-án 17 óra 58 perckor telefonon értesítette a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletét arról, hogy a családi házának az ablakát valaki betörte és a lakásból eltulajdonított két darab kést és egy bárdot. A rendőrök a környéken adatgyűjtést és tanúkutatást hajtottak végre, amelynek eredményeként a látókörükbe került egy helyi lakos, aki a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható. Őt az egyenruhások otthonában elfogták és előállították a rendőrőrsre, ahol a nyomozók H. Sándort gyanúsítottként hallgatták ki. A 30 éves férfi beismerő vallomásában elmondta, hogy azért lopta a késeket és a bárdot, mert a sajátjai életlenek voltak.

Ellene a lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a Debreceni Rendőrkapitányság Létavértesi Rendőrőrse befejezte és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal továbbította az illetékes járási ügyészségnek.

- Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság -

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában