Helyi közélet

2014.01.13. 13:37

Bíróság elé állnak a hústolvajok

Püspökladány - A püspökladányi nyomozók gyorsított eljárásban, bíróság elé állítási javaslattal fejezték be a nyomozást a három sárrétudvari lakos ellen.

Püspökladány - A püspökladányi nyomozók gyorsított eljárásban, bíróság elé állítási javaslattal fejezték be a nyomozást a három sárrétudvari lakos ellen.

A nyomozás adatai szerint, 2013. december 5-én hajnalban egy sárrétudvari húsbolt ablakát ismeretlen tettesek betörték és az üzletből húskészítményeket tulajdonítottak el.

Az egyenruhások megkezdték az adatgyűjtést és tanúkutatást, amely eredményre vezetett. A rendőrök azonosítottak egy helyi nőt, aki a lopott élelmiszert megvette a gyanúsítottaktól annak tudatában, hogy azok bűncselekmény elkövetéséből származnak. A nála megtartott házkutatás során a rendőrök megtalálták az ellopott élelmiszereket. A 33 éves Sz. Jánosnét a nyomozók előállították a kapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki.

A rendőrök azonban nemcsak az orgazdával szemben kezdeményeztek eljárást, hanem a tudomásukra jutott információk alapján elfogtak két sárrétudvari férfit, akiket előállítottak a kapitányságra, ahol a 27 és 33 éves tolvajokat gyanúsítottként kihallgatták.

A Püspökladányi Rendőrkapitányság az Sz. Jánosné ellen orgazdaság bűntett és a B. Tamás és B. József ellen lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást befejezte és a keletkezett iratokat a napokban bíróság elé állítási javaslattal továbbította az illetékes járási ügyészségnek.

Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában