Helyi közélet

2013.10.30. 08:41

Szétszaggatják a kerítést a medvék

Debrecen - A jól ismert „<em>Kerítésszaggatás</em>” koncertsorozat az őszi állomásához érkezik szombaton Debrecenben, ezúttal négy banda lép a Roncsbár színpadára.

Debrecen - A jól ismert „Kerítésszaggatás” koncertsorozat az őszi állomásához érkezik szombaton Debrecenben, ezúttal négy banda lép a Roncsbár színpadára. Az estet a cívisvárosi fiatalokból álló Eufória nyitja nyolc órától. Második fellépőként a hajdúszoboszlói betyárok, a Blackhoney műsorát élvezheti a nagyérdemű, őket a Benzin követi. A Benzinről érdemes tudni, hogy a korábbi Tankcsapda-basszer, Labi zenekara, a fiúk mögött több hanghordozó, videoklip és sok-sok koncert áll.

Az estet a görbeházi stoner medvék lemezbemutató műsora zárja, a Bearfood az augusztusban megjelent Shopping a Mennyben album összes dalát eljátssza majd, köztük a klippel megtámogatott Ölni jöttem címűt is. A koncerteket ingyen tekinthetik meg az érdeklődők.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában