Helyi közélet

2013.10.08. 14:22

Egy porszemnyi jó ötlet

Hajdúszoboszló - A Hajdúszoboszlói Porszem Lovas Egyesület első alkalommal szervezett nyílt napot az Állatok Világnapja tiszteletére. A rendezvény címe : „Állatok az életért”.

Hajdúszoboszló - A Hajdúszoboszlói Porszem Lovas Egyesület első alkalommal szervezett nyílt napot az Állatok Világnapja tiszteletére. A rendezvény címe : „Állatok az életért”. A rendezvény házigazdája Kiss Klára elmondta, hogy főleg a kicsi gyerekek figyelmét szeretnék felhívni a egészséges, és helyes állattartási módszerekre. A főtéren, a nemrég átadott Bocskai Rendezvényközpont előtt volt kutya ügyességi bemutató, kézbe lehetett venni cicát, galambot, kiskutyát.

Míg a gyönyörű napsütésben kint zajlott a kutyák ügyességi bemutatója, addig a teremben két állatorvos, és egy lovasoktató látta el hasznos tanácsokkal az érdeklődő fiatalokat, akiknek meglepően sok, és gyakorlatias kérdésük volt. A bátrabbak megnézhették, hogy milyen, ha egy hüllő kibújik a bőréből, vagy azt, hogy miként eteti az egy napos csemetéit a kis fehér egér. A nap színesebbé tételéhez volt még játszóház, és népi iparművész bemutató.

- Buzási -

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában